Яніна завдає удар: акторка Дар'я Баріхашвілі розказала, як відіграла прийом карате у кадрі "Моя улюблена Страшко"

Дар'я Баріхашвілі розповіла, як зіграла карате-сцену в "Моя улюблена Страшко"
Instagram/darya_barihashvili

Дар'я весь знімальний день чекала саме на цю сцену.

Поділитися:

Акторка Дар'я Баріхашвілі, яка грає Яніну в серіалі "Моя улюблена Страшко", розповіла про сцену, де вона повинна була завдавати удар карате. Зізналася: не могла дочекатися, коли вже треба буде фільмувати саме цей момент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Жіноча дружба – це особливий вид мистецтва», – актриса Тетяна Малкова про дружбу з колегою по серіалу «Моя улюблена Страшко» Дар’єю Баріхашвілі

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.

Акторка заявила: мабуть, це її одна з найулюбленіших сцен. Дар'я жартівливо дала їй назву "Що не зробиш заради подруги":

Ми гуляли з чоловіком по торговельному центру і тут мені надсилають сцени на завтра, я читаю що мене чекає Сергію і тут навіть і він запалився! Ми приїхали додому і репетирували як я буду робити цей прийом кіокушинкай завтра на майданчику. І потім цілий день я чекала вже цю сцену. Загалом було круто. Сподіваюся і вам сподобалося!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Малкова, що зіграла Ольгу в серіалі "Моя улюблена Страшко", поділилась смішними кадрами бекстейджу

В коментарях до допису глядачі реагували на ці фотографії: "Це було феєрично", "Улюблена сцена моєї доньки", "Ефектно та неочікувано" тощо.

Якщо теж хочете отримати феєрверк емоцій та скрасити свої будні, дивіться "Мою улюблену Страшко" з понеділка по четвер о 20:45! А щоб остаточно запевнитись, чому серіал треба дивитись, перегляньте сюжет: