Анна Кошмал повторила макіяж Тіни Кароль – і стала ще спокусливішою

Анна Кошмал повторила макіяж Тіни Кароль – і стала ще спокусливішою | Зіркове життя | 1+1
Фото: @smorkovkina

Неочікуване перевтілення.

Поділитися:

Зазвичай акторка Анна Кошмал обирає легкий природний макіяж. І він, варто зазначити, їй дуже пасує. Тож навіть для свого весільного образу вона віддала перевагу стриманості.

Та цього разу зірка потішила шанувальників перевтіленням. Так, на її сторінці в Instagram з’явилася світлина, на якій Анна демонструє надзвичайно звабливий образ. Лише поглянь:

Фото: @smorkovkina

Дехто з підписників акторки одразу помітив, що з яскраво-червоними губами й злегка підкрученим волоссям вона стала схожою на українську поп-діву Тіну Кароль. Переконайся:

Фото: @tina_karol / @smorkovkina

Річ у тім, що такі зачіска та відтінок помади – знайомі всім елементи фірмового луку ведучої «Танців з зірками». Щоправда, до свого макіяжу Анна додала й оригінальну деталь – виразні стрілки, що вдало підкреслили форму її очей.

Нагадаємо, вже зовсім скоро ми побачимо Анну Кошмал у новому гумористичному серіалі «Великі Вуйки». Цікаво, який образ стилісти гуцульської комедії обрали для зірки – природний чи виразний, як на останніх фото? Скоро дізнаємось.

А поки чекаєш на прем’єру, дивись кумедний анонс стрічки:

Більше новин про Анну Кошмал читай тут:

1. Іспанські канікули: Анна Кошмал поділилася сонячними знімками

2. Загадкова Анна Кошмал поділилася таємницею свого весілля

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.