Артур Логай розповів про страшні моменти під час верхової їзди на зйомках серіалу "Дім Бобринських"

Артур Логай розповів подробиці зйомок "Дому Бобринських".

Поділитися:

На 1+1 успішно стартував показ серіалу "Дім Бобринських" (пт-пн о 21:50 на 1+1), де Артур Логай грає головну роль графа. Для цієї ролі йому треба було опанувати багато навичок: їздити верхи на конях, фехтувати, вивчити французьку мову. Як добре він навчився фехтувати та що було для нього найстрашнішим під час зйомок розповів "Світському життю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор серіалу «Дім Бобринських» Артур Логай розповів, як син відреагував на екстравагантний образ графа

На запитання Катерини Осадчої про те, чи дозволяють опановані навички фехтування кинути виклик шаблею Ользі Харлан відповів:

Ніяких викликів Олі я кидати не буду. Це не класичне фехтування, не спортивне фехтування, це "фехтування із бокалом шампанського".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай виконав саундтреки серіалу «Дім Бобринських»

А от найстрашнішим, що Артуру довелося робити у кадрі, виявилась їзда верхи на конях:

Я можу стрибнути з височенного моста, стрибати через машини, їздити на них та мотоциклах. Але реально було дуже страшно саме з конями. Одного разу кінь злякався дітей, які бігали на пагорбі та став дибки. Я втримався, але він "скинув моє серце у п'ятки" в той момент. А буквально через одне заняття вітром здуло якийсь пакетик, він злякався та став на передні ноги. Мені було дуже лячно до моменту, коли на зйомках мені сказали: "Не намагайся скакати галопом". І в моменті, коли я почав їхати "галопом", я схопив хвилю адреналіну, закричав "юху" і страх кудись подівся.

Дивіться, що про свої вуса графа у серіалі "Дім Бобринських" розповів Артур Логай в студії "Сніданку з 1+1":