Блогер Волошин нарешті розказав правду про скандальний інцидент з телефоном

Скандал з блогером Волошиним: це була постановка
YouTube скрін

Днями інфопростір сколихнула новина, що відомий Тік-Ток блогер Олександр Волошин подарував своїй шанувальниці на камеру телефон, а потім забрав його назад. Виявляється, це була постановка заради слави.

Поділитися:

22 червня весь інформаційний простір сколихнула скандальна новина: відомий Тік-Ток блогер Олександр Волошин подарував на камеру своїй шанувальниці, дівчинці, смартфон, а потім його в неї відібрав, коли зйомки припинилися. Проте мама дівчинки нібито продовжувала все знімати на камеру, а потім розповсюдила ганебне відео, де видно, як Волошин пропонує дівчинці 2 тисячі гривень за телефон, а потому силою його відбирає.

Сьогодні, 24 червня, блогер опублікував відео, на якому детально розповів свою версію подій. За його словами, це була постановка, PR-хід, яка була здійснення для безкоштовної масової реклами. І дівчинка, і її мама знали про свої ролі, і в результаті дівчинка все ж отримала телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал з українським блогером: чи справді блогер Волошин забрав подарунок у дитини – розказує сам блогер (ВІДЕО)

В результаті скандалу, за словами Волошина, про нього згадали у понад 100 онлайн та друкованих виданнях, більше 100 крупних блогерів, декілька національних телеканалів. Шалений резонанс був у Тік-Ток. Тож за підрахунками блогера, він отримав безкоштовну реклами, вартість якої для нього би склала понад 250 тисяч доларів.

Чи правду говорить Олександр Волошин? Чи дійсно його метою була реклама? І для чого це йому, якщо наразі всі його аккаунти в соцмережах заблоковані через інцидент?

Якщо блогер говорить правду, чи коректний такий маркетинговий хід, чи чесно це по відношенню до своєї підписників? Звісно, ці питання риторичні і залишаються відкритими. І взагалі, чи має хоч яку цінність така штучна слава? Вирішувати аудиторії Олександра Волошина.

Новини по темі