Боно та легендарний гурт U2 виступили в Києві на станції метро «Хрещатик»

Легендарний рок-гурт U2 відвідав Київ та виступив у метро
Instagram/u2

Легендарний рок-гурт U2 разом з вокалістом Боно дали невеликий концерт у київському метро.

Поділитися:

Сьогодні, 8 травня, у День пам'яті та примирення і День матері, столицю України відвідав легендарний ірландський рок-гурт U2 та його соліст Боно. Музиканти дали невеликий концерт прямо в київському метро, на станції метро "Хрещатик". Про це повідомляється у телеграм-каналах та пабліках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний гурт The Rasmus заспівав пісню Stefania, з якою гурт Kalush Orchestra буде представляти Україну на Євробаченні 2022 (відео)

Також Bono заспівав дуетом з Тарасом Тополею, фронтменом гурту "Антитіла". Дивіться, як це було:

Нагадаємо, гурт U2 вже заявляв про свою підтримку Україні. У себе в Instagram ще на початку березня гурт написав:

"Український народ навчає решту світу, як виглядає свобода, як вона відчуває себе, а головне, як вона діє. Хуліган по сусідству не переможе. Нехай будуть благословенні ваші поетичні душі. Ми оберігаємо вас у наших молитвах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я бував у Маріуполі, і моє серце зараз розбите», – Елтон Джон закликав забезпечити гуманітарний коридор з міста для порятунку життів

Нагадаємо, Україну у боротьбі з російською агресією підтримало вже дуже багато світових зірок. Нещодавно до України з особистим візитом приїздила голлівудська акторка Анджеліна Джолі. Також гурт "Антитіла" випустив спільну пісню з британським співаком Едом Шираном, яка вже б'є рекорди перегляду на YouTube. Дуже багато світових знаменитостей своїми висловлюваннями, благодійними вчинками чи збором коштів підтримують українців у ці непрості для всіх нас часи.

Новини по темі