Число з багатьма нулями: Маша Єфросиніна розсекретила свій найбільший гонорар

Скільки Маша Єфросиніна заробляє за вечір | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/mashaefrosinina

Таку суму вона отримала всього за один день.

Поділитися:

Телеведуча, бізнесвумен і блогер Маша Єфросиніна рідко дає інтерв’ю, адже і так надто відверта з шанувальниками. В своїх соцмережах зірка не соромиться давати відповіді на провокативні питання та з легкістю ділиться особистим. 

Та цього разу Маша вирішила зробити виняток — і поспілкувалась із хлопцями з YouTube-каналу «ОТДУШИВДУШУ»

«Чому? Тому що все не лінійно: чоловічий канал, де до мене були лише спортсмени, питання з глибокої чоловічої фантазії (а отже — передбачити їх неможливо!), і до того ж дуже хотілося випробувати себе в такому жанрі», — пояснила своє рішення Єфросиніна.     

У відео вона чесно розповіла про перший секс і потаємні мрії, а також назвала суму свого найбільшого гонорару, який отримувала за один вечір. І її зізнання тебе вразить.

«Це було так давно... Близько 10 років тому. Тоді халтури — корпоративи, дні народження, концерти — сипалися, як з рогу достатку».

За вечір я отримала 10 тисяч доларів. Я тоді вела грандіозний концерт.

«Після його завершення попросили затриматися і попрацювати ще. Компанії подобалося гуляти і організатори запропонували кожному артисту назвати суму, яка його влаштує, та залишитися ще на кілька годин. Для мене це вже був другий або навіть третій концерт за добу, а наступного дня літак о 6 ранку. Ми з командою назвали десятку, щоб нас вже відпустили додому... і нам дали десятку».

Маша зауважила, що її гонорар мав початково становити близько 4 тисяч доларів, а ще 6 тисяч їй заплатили через затримку. А ось відповіді на питання стосовно особистого життя знаменитості дізнаєшся з відеосюжету проекту «Життя відомих людей»:

Читай останні новини про Машу Єфросиніну: 

1. Єфросиніна похизувалася спокусливим силуетом у блискучій сукні

2. Єфросиніна позує у вишиванці, крізь яку видніється її струнка фігура 

3. Маша Єфросиніна пригадала, якою була її весільна сукня (фото)

4. Як не треба: Маша Єфросиніна продемонструвала головні антитренди у макіяжі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі