Чоловік Руслани Писанки пригадав їхнє перше побачення: «Я втратив дар мови» (відео)

Чоловік Руслани Писанки поділився спогадами про їхнє перше побачення (відео)
Facebook Руслана Писанка

Ігор Ісаков розповів про перше побачення з Русланою Писанкою.

Поділитися:

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня. Днями, вперше після смерті дружини, її чоловік Ігор Ісаков у прямому ефірі у "Сніданку з 1+1" розповів про хворобу, яка обірвала життя дружини та поділився спогадами про їхнє спільне життя. Також чоловік розповів про перше побачення пари, про хвилюючі та веселі моменти першої зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Вона не хотіла, щоб її бачили в такому стані», – вперше після смерті Руслани Писанки її чоловік у прямому ефірі прокоментував її хворобу і поділився спогадами про дружину

Руслана Писанка та Ігор Ісаков познайомилися в соцмережах. У "Сніданку з 1+1" чоловік згадав, що тоді мешкав у Черкасах, і на перше побачення до Руслани Писанки приїхав спеціально до Києва. Більш детальніше про цю визначальну подію в своєму житті Ігор розповідає:

"Я не пам'ятаю, як їхав до Києва, але дуже добре пам'ятаю, коли я прийшов на місце зустрічі, став з квітами і чекав. 10-15 хвилин її не було, півгодини. Коли вже годину прочекав, її не було, я почав сумніватися, чи це не якийсь жарт зі мною, бо було багато акаунтів Руслани, і така думка у мене виникла, що мене просто обманули, пожартувати. Друга година чекання, але стою, та вже не віриться. Потім я телефоную Руслані, кажу: "Руся, все добре? Ми зустрічаємось?". "Так, чекай". Потім уявіть собі цю сцену: я стою з квітами, спекотно, під'їжджає таксі. Водій таксі, поруч дівчина і позаду ще одна дівчина. Відкривається вікно, дівчата на мене подивились, засміялись, і поїхала машина далі. Думаю, точно, все, це жарт. Але стою, стою далі. На три години вона запізнилася. Я пам'ятаю, сів в машину, був такий шок, я нічого не міг сказати. Тому я сказав: "Руся, я помовчу з пів годинки, а ти балакай щось, мені треба отямитися". Це її дуже розвеселило. Вона мені потім згадувала все життя, що я втратив дар мови".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧоловік Руслани Писанки зробив благородний вчинок в пам’ять про дружину: подробиці

Руслана Писанка раніше теж розповідала про перше побачення з чоловіком. Відомо, що пара у першу зустріч, з ініціативи Руслани, пішла до Софійського собору, де ведуча уважно спостерігала за майбутнім чоловіком. І саме похід до собору і поведінка Ігоря там схилили її до думки, що з цим чоловіком можна побудувати міцні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська поділилася спогадами про Руслану Писанку та розповіла, як особисто була причетна до її історії кохання

Детальніше про історію кохання Ігоря та Руслани дивіться у сюжеті "ЖВЛ", знятому за життя акторки:

Новини по темі