Чоловік Руслани Писанки вперше після тяжкої втрати в телеефірі: про переживання і прощання у "Сніданку. Вихідний"

Чоловік Руслани Писанки у "Сніданок. Вихідний" розповів про церемонію прощання з нею
Facebook Ihor Isakov

Ігор Ісаков розповів про прощання з дружиною, яке відбудеться завтра.

Поділитися:

Вперше наживо в телеефірі після важкої втрати Ігор Ісаков, чоловік Руслани Писанки. У студії “Сніданку. Вихідний” Ігор розповів про останні події життя Руслани, втечу від війни, боротьбу з хворобою, та про те, де і коли відбудеться прощання з акторкою і телеведучою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Сніданку з 1+1» Олена Кравець зі сльозами на очах розповіла про останній кастинг з Русланою Писанкою та пояснила, чому старша донька повернулась до Києва

У "Сніданок. Вихідний" сьогодні приготували вареники з картоплею за рецептом Руслани Писанки. Саме цією стравою і пригощали Ігоря Ісакова. Завтра у Києві відбудеться прощання з Русланою Писанкою та її мамою Діною Василівною, яка померла незадовго до доньки. Про це Ігор розказує:

"Коли ми тікали від війни, моя теща вже була хвора, у неї була 4 стадія раку. Згодом ми повернули її додому, днів 5 вона була вдома, але вже без свідомості, і пішла з життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друзі Руслани Писанки Віктор Андрієнко, Ольга Сумська та Олексій Гончаренко розповіли про найяскравіші спогади, пов’язані з нею

Про те, як змушені були швидко тікати з дому в нікуди, чоловік Руслани Писанки згадує:

"Ми виїхали, бо на блокпосту мені сказали, що ворожа колона сьогодні йтиме через наше село. За 10 хвилин ми зібралися, 3 дні їхали до Західної України, ночували у друзів".

До Західної України поїхали разом з мамою Руслани, але згодом розділилися: Писанка поїхала лікувати переламану раніше ногу та онкологічну хворобу за кордон, а Ігор з її мамою повернулися додому. Згодом мама Писанки померла, рак переміг. А 19 липня в Німеччині обірвалося життя і самої Руслани. Тож завтра, 21 серпня, о 9:00, у Спасо-Преображенському соборі в Києві за адресою вулиця. Маршала Конєва, 3а, відбудеться прощання й відспівування Руслани Писанки та її мами Діни Васильївни. З приводу цього Ігор Ісаков звернувся до всіх, хто його бачив в ефірі "Сніданок. Вихідний":

"Друзі, колеги, знайомі, всі, в кого буде час завтра попрощатися з Русланою, запрошую до храму. Ми там вперше побували разом, коли хрестили нашу похресницю Алісу. Дуже їй сподобався цей храм".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона не хотіла, щоб її бачили в такому стані», – вперше після смерті Руслани Писанки її чоловік у прямому ефірі прокоментував її хворобу і поділився спогадами про дружину

Подробиці щодо прощання з Русланою Писанкою та спогади про народну улюбленицю дивіться у сюжеті "Сніданок. Вихідний":