Друзі Руслани Писанки Віктор Андрієнко, Ольга Сумська та Олексій Гончаренко розповіли про найяскравіші спогади, пов’язані з нею

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Віктор Андрієнко, Ольга Сумська та Олексій Гончаренко поділилися спогадами про Руслану Писанку

Колеги і друзі Руслани Писанки згадали про неї у студії "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. 

Ексклюзивно у «Сніданок. Вихідний» відбулась зустріч друзів Руслани Писанки – актора та колеги по сцені Віктора Андрієнка, акторки Ольги Сумської та телепродюсера Олексія Гончаренка. Вони пригадали одні з найяскравіших моментів, пов’язаних з телеведучою, якої не стало 19 липня через важку форму раку.  Близьке оточення привідкрило деякі ексклюзивні подробиці її творчого життя, про які мало хто знає та розповіли, якою життєрадісною та позитивною була Руслана Писанка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона не хотіла, щоб її бачили в такому стані», – вперше після смерті Руслани Писанки її чоловік у прямому ефірі прокоментував її хворобу і поділився спогадами про дружину

Телепродюсер Олексій Гончаренко знав Руслану з 18 років. Говорить, що вони навчались у театральному інституті та навіть разом грали на студентській театральній сцені Проню Прокопівну та Голохвастого. Свого часу Гончаренко працював над створенням першого сезону «Танців з зірками». Знаючи про неабияку харизму та талант Писанки, він наполіг на тому, щоб вона стала учасницею проєкту. Проте для акторки довелось довго шукати партнера.

«Насправді тріо Володимира Зеленського, Наталії Могилевської та Руслани Писанки – це були три локомотиви цього проєкту, які зробили його легендарним і перший сезон пам’ятають і досі… Вона погодилась брати участь одразу, але ми дуже довгий час не могли знайти для неї партнера. Тоді усі бальники були маленькими, молодими. А треба ж робити підтримки, ми шукали чоловіка більш кремезного та трохи старшого за 30.  У всіх вже були партнери, а у Писанки ні. Я телефоную хореографу Олени Коляденко і вона говорить, що у неї є кандидат. І це був Влад Яма. Вони з Русланою познайомились, ми відзняли їх перше знайомство і Влад погодився. А вночі зателефонувала Писанка і каже: «Льоша, публіка буде жаліти хлопчика…». Потім ми знайшли Миколу Коваленка, він був не з Києва і склалась ось така чудова танцювальна пара», – згадав Олексій Гончаренко.

Зі свого боку Віктор Андрієнко розповів, що Писанка повернула його до театру після 20-річної паузи. Саме завдяки їй він зіграв у виставі «Потяг «Одеса мама». Андрієнко розповів, що також знав Руслану ще зі студентських років, коли вона була помічницею режисера. Згадує: Писанка завжди була сонячною та від неї віяло гарним настроєм. Остання робота, у якій Віктор працював разом з Русланою, стала вистава «Вокзал на трьох». Андрієнко та Писанка виступили в ній як співавтори, так і режисери, а Руслана навіть взяла на себе обов’язки продюсера.

«Вона як режисер давала такі точні підказки. Я їй дуже вдячний, вона дуже багато зробила для цієї вистави. Я більш того скажу, що історія, яку ми зіграли у «Вокзалі на трьох» - це, можна сказати, історія з її чоловіком Ігорем. Тільки я був зіркою, а вона була простою людиною. Ми зіграли їхнє кохання, але навпаки», – поділився Андрієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Ірина Ванникова розповіла про останню мрію Руслани Писанки

Подруга акторки Ольга Сумська також поділилась яскравим спогадом про Писанку, який пов'язаний з її особистим життям. Під час гастролей до Сум Руслана вирішила відвідати «Яблуню кохання», якій понад 250 років. Туди їдуть задля того, аби зустріти своє кохання. Сумська згадує, як розповіла про це дерево Писанці, яка захотіла його відвідати.

«Ми заїхали туди перед виставою. Вона обійняла дерево і не відпускала його десь годину. Це було дуже зворушливо. І що ви думаєте: через два місяці вона зустріла свого чоловіка Ігоря», – наголосила Сумська.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі