Дієта Насті Каменських

Як схудла Настя Каменських

Зірка розповіла, як скинути зайві кілограми.

Поділитися:

Співачка, ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських три роки тому взялась за своє тіло та скинула 20 кілограмів. Це артистці вдалось за допомогою правильного харчування та регулярних тренувань, йдеться у журналі ELLE.

«Сидіти на дієті дорого і не кожен може собі це дозволити. Але я вважаю, що такі продукти, як гречка та вівсянка - кожному по кишені», - повідомила Каменських.

За її словами, у раціоні щодня має бути два прийоми вуглеводів. А ось на обід – відварна або запечена курка. Це м'ясо - недороге і добре засвоюється організмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки мов знає Настя Каменських

«Круто також вживати клітковину. Наприклад, можна нарізати салатик з огірків. Найголовніший секрет - п'ятиразове харчування. Це найкраще, що може бути», - каже артистка.

Співачка наголошує, що варто забути про солодке.

«До торта і солодощів моя рука ніколи не потягнеться. Звичайно, я теж жива людина, і буває, що хочеться солоденького. Але я можу трохи спробувати - і мені досить. Ось сирний чізкейк можна іноді», - впевнена Настя Каменських.

Сир - це супер. До речі, їсти його потрібно проти ночі десь о 9-10 годині вечора.

«Тоді після ранкового прокидання шлунок не вмирає від голоду. Бо вночі він працював та втрачав калорії», - розповідає Настя Каменських.

Один раз на тиждень зірка влаштовує собі розвантажувальні дні.

«Треба відварити 6 яєць та купити 3 грейпфрута. Встаєш о 7-8 ранку, з'їдаєш два варених білка, а через 2 години - грейпфрут. Потім знову через дві години – два білка і знову грейпфрут. І ще один раз треба так перекусити.

Пийте багато води. Каву або чай - не можна. Результати - неймовірні. Спробуйте, і ви не пошкодуєте», - наголошує зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських заінтригувала змінами в житті

Раніше Настя Каменських опублікувала ранкове фото без макіяжу та з оголеними сідницями.