5 секретів вічної молодості від Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес: 5 секретів вічної молодості від голлівудської красуні | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Випробовуй на собі та тішся результатом.

Поділитися:

Латиноамериканська поп-діва Дженніфер Лопес добре відома своєю надприродною молодістю – у 50 вона заледве має вигляд на 35. Тож, очевидно, що зірка знає секрети краси, які допомагають їй квітнути з кожним роком все більше. Щоправда, не поспішає ділитися ними.

Фото: @jlo (Дженніфер у свій 50-й день народження)

Та австралійське видання Harper’s BAZAAR не полінувалося відшукати все, що Джей Ло говорила ЗМІ про свій догляд за шкірою. І тепер ти маєш можливість випробувати її унікальний «еліксир молодості» на собі.

#1 Шкіра любить відпочинок

Фото: Getty Images

Якось артистка розповіла виданню People, що в жодному разі не лягає спати з макіяжем. Цікаво, що шкода «декоративної косметики на ніч» вже давно доведена. Декілька зайвих годин з мейкапом пришвидшують появу зморшок, тож Джей Ло має рацію.

#2 Зволоження ніколи не зашкодить

Фото: @jlo

Наступний крок – зволожувальні креми. Години нічного сну – ідеальний час, щоб наситити шкіру життєдайною вологою. А ще у розмові з Well + Good красуня зізналася, що обожнює косметичні олії – чудове джерело поживних речовин.

#3 Якомога далі від сонця

Фото: @jlo

Дженніфер неодноразово наголошувала, що в жодному разі не вийде на вулицю в денний час без SPF-засобу на обличчі. Безумовно, нашій шкірі необхідний ультрафіолет, однак зовсім у незначній дозі. Так, тривале перебування під сонячними променями пришвидшить старіння шкіри та може «нагородити» пігментними плямами й глибокими зморшками.

Я велика шанувальниця SPF-засобів та стараюсь довго не перебувати на сонці, – прокоментувала артистка у розмові з журналом InStyle.

#4 Диво-засіб – гліколева кислота

Фото: Getty Images

Цей нехитрий препарат допомагає легко очистити шкіру від мертвих клітин. Таким чином можна запобігти забрудненню пор (і всім «сюрпризам», які готують такі «бомби вповільненої дії»). Про свою любов до гліколевої кислоти поп-діва розповіла виданню People та зізналася, що загалом віддає перевагу нескладному (та від того не менш ефективному) догляду за шкірою.

#5 Збалансоване харчування

Фото: @jlo

Виданню Hollywood Life зірка розповіла, що повністю відмовилась від алкоголю та кофеїну:

Я не п’ю, не курю та уникаю кофеїну. Негативний вплив цих речей обов’язково проявиться з віком.

А в ресторанах Дженніфер найчастіше замовляє салати чи рибу з овочами.

Більше цікавих матеріалів про красу читай тут:

1. Що додати у ванну: Найкращі рецепти для розслаблення

2. Омбре та гліттер: Модний макіяж губ осені 2019

3. 5 ознак того, що парфуми вам не підходять

4. 7 б'юті-трендів осені, які хочеться спробувати якомога швидше

5. 5 ідей манікюру, який личить усім

6. ТОП-9 способів зробити вії більш довгими і густими

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі