Дженніфер Лопес в підтримку українців виступить на благодійному концерті в Італії

 Дженніфер Лопес виступить на благодійному концерті в підтримку українців
Instagram/jlo

Голлівудська зірка Дженніфер Лопес виступить на концерті в підтримку українців.

Поділитися:

Відома американська співачка і акторка Дженніфер Лопес виступить в LuisaViaRoma на благодійному гала-концерті UNICEF, який відбудеться в історичному місці на острові Чертоза-ді-Сан-Джакомо на Капрі 30 липня. Благодійні вечори щороку відбуваються під егідою фонду UNICEF.

ЧИТАТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф продає мантії чарівників для допомоги українським сім'ям

Черговий етап благодійної акції, спрямований на збір коштів для підтримки проектів UNICEF в усьому світі, буде присвячений ініціативам, які здійснюються в Україні для підтримки громадян, що постраждали від війни, яку розпочала росія в Україні.

Під час липневого заходу на Капрі представники UNICEF з України приєднаються до благодійного вечора дистанційно, і покажуть усі жахи війни онлайн.

Нагадаємо, що з перших днів війни, яку відкрито та повномасштабно розпочала росія 24 лютого, вся світова спільнота висловила солідарність українцям в боротьбі з російською агресією. Серед світових знаменитостей, які підтримали Україну, Мадонна, Анджеліна Джолі, Арнольд Шварценегер, Леді Гага, Леонардо Ді Капріо, Джек Ніколсон, Ілон Маск, Девід та Вікторія Бекхеми, Кріштіану Роналду, Кім Кардаш'ян, Дженіфер Еністон, Стінг, Пол МакКартні, Міла Куніс та Ештон Катчер і чимало інших. 

Новини по темі