Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф продає мантії чарівників для допомоги українським сім'ям

Деніел Редкліфф продає мантії з Гаррі Поттера для допомоги українцям

Виручені кошти актор направить на допомогу постраждалим від війні сім'ям та дітям з України.

Поділитися:

Відомий британський актор, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф оголосив про те, що він продає мантії з краватками різного кольору для підтримки українців. Зібрані від продажу гроші передадуть на допомогу українським сім'ям та дітям з України, які постраждали внаслідок нападу росії. Про це актор повідомив у себе в сторіз в Instagram.

Гаррі Поттер

Деніел Редкліфф у сторіз та у шапці свого профілю в Instagram додав посилання на сайт, де можна придбати мантії. На сайті також зазначено:

"Ми збираємо кошти на підтримку сімей і дітей в Україні. З кожної проданої мантії (доставка — безкоштовна) ми відправимо кошти на підтримку українських сімей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАнджеліна Джолі опублікувала фото з уламком російської ракети, згадавши травмованих дітей після обстрілу росіянами вокзалу Краматорська

Зазначимо, що Деніел Редкліфф від самого початку засуджує розв'язану росією війну. Він висловлював підтримку Україні і закликав зупинити війну, порівнюючи володимира путіна з Воландемортом, назвавши це: "повернення лорда Владиморта".

Нагадаємо, що з перших днів війни, яку відкрито та повномасштабно розпочала росія 24 лютого, вся світова спільнота висловила солідарність українцям в боротьбі з російською агресією. Серед світових знаменитостей, які підтримали Україну, Мадонна, Анджеліна Джолі, Арнольд Шварценегер, Леді Гага, Леонардо Ді Капріо, Джек Ніколсон, Ілон Маск, Девід та Вікторія Бекхеми, Кріштіану Роналду, Кім Кардаш'ян, Дженіфер Еністон, Стінг, Пол МакКартні, Міла Куніс та Ештон Катчер і чимало інших. 

Новини по темі