Екс-дружина Потапа зворушливо йому подякувала

Екс-дружина Потапа зворушливо йому подякувала | 1+1
Фото: Катя Ніколайчук, Jetsetter

Ірина Горова не стримала емоцій після ефіру «Танців з зірками».

Поділитися:

Восьмий прямий ефір «Танців з зірками», що відбувся цієї неділі, запам’ятається глядачам з декількох причин. Цього вечора учасники виконували лише танці бальної програми – а отже, жодні приховані козирі не допоможуть, лише хореографія. Також поповнилися ряди суддів: до Катерини Кухар, Влада Ями та Франсіско Гомеса долучився легенда проекту Григорій Чапкіс. А також в ефірі з’явився наймолодший ведучий за всі сезони: син Потапа Андрій разом із зірковим батьком зустрічали учасників на балконі.

Підтримати яскраву пару ведучих прийшла Ірина Горова – екс-дружина Потапа і мама Андрія – разом із донькою від першого шлюбу Наташою. Після танцювального вечора вона ледь могла стримувати емоції гордості і опублікувала спільну світлину:

Фото: Валентин Василенко, instagram/gorovaya_irina

Мої кохані, найталановитіші чоловіки! – підписала фото продюсерка.

Також у підписі до кадру Горова привітала сина з дебютом у прямому ефірі та чуттєво подякувала колишньому чоловікові:

«Андрію, я так пишаюся тобою. Це твій перший прямий ефір – та, попри хвилювання, ти зібрав волю в кулак і довів, що ти професіонал. Потапе, дякую тобі за те, що підтримуєш і вчиш Андрюшу всіх премудростей ведучого й шоумена. Ви великі молодці, так тримати!» – написала Ірина.

Нагадаємо, що у восьмому ефірі Потап вражав ніжним виступом зі своєю новою піснею CHINA – а разом із ним на паркет вийшла прима Катерина Кухар. Дивись відео, як це було:

До речі, учасники «Танців…» чекають твоєї підтримки! Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «Суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше новин з паркету «Танців з зірками» шукай на нашому сайті:

1. У 90 як у 50: Григорій Чапкіс запалив паркет «Танців з зірками»

2. «Він піклується про мене»: Кароль зізналась у своєму ніжному ставленні до Горбунова

3. Франсіско Гомес зізнався, що мріє стати батьком

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі