У 90 як у 50: Григорій Чапкіс запалив паркет «Танців з зірками»

Танці з зірками
Григорій Чапкіс запалив паркет «Танців з зірками» | 1+1

Ми усі йому заздримо!

Поділитися:

Позаду восьмий ефір нового сезону «Танців з зірками», темою якого стала «Битва за життя». Цього тижня учасники демонстрували на паркеті лише танці бальної програми. Сюрпризом для усіх стало повернення на паркет видатного балетмейстра та Народного артиста України Григорія Чапкіса. Саме він був одним з членів журі «Танців з зірками» тринадцять років тому та давав настанови зірковим учасникам.

Цього року Григорію виповниться 90 років! І ми вражені жвавістю та життєлюбством легендарного танцюриста. Чапкіс грандіозно відкрив восьмий прямий ефір танцювального шоу, станцювавши разом із суддями і танцюристами. Лише поглянь на його запальні рухи! Їм позаздрять навіть наймолодші танцівники.

Зірки «Танців…» чекають на твою підтримку! Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один суперголос у додатку 1+1 video = 8 смс!

Читай ще декілька новин про учасників «Танців з зірками»

1. Яка пара залишила проект «Танці з зірками» у восьмому ефірі

2. Хто став лідером восьмого випуску «Танців з зірками»

3. «Кекс» на кухні та Полякова в тілі Кароль: Найяскравіше з сьомого ефіру «Танців з зірками»

4. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно  підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі