Гайтана спокушає рухами у новому кліпі, присвяченому «Танцям з зірками»

Гайтана спокушає рухами у новому кліпі, присвяченому «Танцям з зірками» | 1+1
Фото: Jetsetter

Співачка зізналась, за якої умови взяла б участь у проекті.

Поділитися:

Нещодавно шанувальники співачки Гайтани дізналися, що вона готується до зйомок нового кліпу. Зірка неодноразово ділилася кадрами із запальними танцями. Було зрозуміло, що на нас чекає танцювальний хіт, а відео не обійдеться без сексуальної хореографії.

І ось сьогодні Гайтана оприлюднила довгоочікуваний кліп, який навіть перевершив «танцювальні» очікування фанатів. Виявляється, співачка присвятила пісню проекту «Танці з зірками» – саме так і називається її нова композиція. Дивись відео:

Здається, у такий спосіб співачка натякає, що зовсім не проти взяти участь у шоу. Понад те, в інтерв’ю Каті Осадчій у «Світському житті» Гайтана зізналася, що справді хотіла б стати учасницею танцювального проекту, і вже висунула свою вимогу.

Я хочу крутого партнера. Для мене, як для жінки, важливо, аби він мене заводив – інакше я не буду танцювати круто. А я люблю, вмію і хочу танцювати! – розповіла зірка.

Гайтана додала, що перед зйомками кліпу брала уроки танцю та опановувала різні стилі – зокрема й тверк. До речі, нещодавно співачка на батуті продемонструвала, чого навчилась.

Дивись відео – у ньому зірка також розповіла, як їй живеться поруч із президентом:

Більше про сексуальну співачку дізнавайся на нашому сайті:

1. Гайтана показала, як порається на своїй кухні (відео)

2. Схудла Гайтана в купальнику засвітила апетитну фігуру

3. Гайтана та її чоловік влаштували доньці незабутній день народження з бульбашками і вогнем

4. Мімімі дня: Гайтана опублікувала миле фото з донькою

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі