«Гніздечко» Комарова з дружиною і сльози Різатдінової: ТОП-5 зіркових новин тижня

«Гніздечко» Комарова з дружиною і сльози Різатдінової: ТОП-5 зіркових новин тижня

Залишайся у курсі подій.

Поділитися:

Зіркове життя – сповнене неймовірних подій, і деякі новини у жодному разі не можна залишити поза увагою. Так, тиждень, що минає, потішив нас низкою відвертих зізнань. Тож редакція 1plus1.ua підготувала для тебе добірку найпікантніших цікавинок, про які має дізнатися кожен.

Перший погляд на затишну зіркову домівку

Фото: instagram/komarovmir

Тиждень розпочався з неочікуваної світлини. Так, ведучий «Світу навиворіт» Дмитро Комаров вперше показав, який вигляд має їхня з дружиною оселя. Одне можемо сказати напевно – квартира оформлена у стилі свого безстрашного господаря-мандрівника. Переконатися зможеш за посиланням.

Жертви заради коханого

Фото: instagram/tatarintseva_official

Здивувала зізнанням і дружина переможця «Танців з зірками» Жені Кота Наталія Татаринцева. Красуня розповіла, чого їй вартувала підтримка чоловіка під час його змагань на паркеті. І, мусимо погодитись, дівчина чимало натерпілася. Усі подробиці читай тут.

Від ненависті до кохання 

Фото: instagram/realpotap

Не менше вразили й нещодавні молодята – репер Потап і співачка Настя Каменських. Нині вони не уявляють свого життя одне без одного, а на початку кар’єри, виявляється, заледве знаходили спільну мову. Ба більше, дійшло навіть до взаємної ненависті. Що стало причиною, дізнаєшся за посиланням.

Слава Камінська розсекретила, кого вважає винним у своєму розлученні

Фото: instagram/edgar_kaminskyi

А далі «естафета» перейшла до співачки Слави Камінської. Нещодавно вона розлучилася з чоловіком. Та про причини розриву пари шанувальникам зоставалося лише здогадуватись. Аж ось у своєму останньому інтерв’ю зірка шокувала відвертістю – винними у своєму розлученні вона вважає маму та свекруху. Чому саме їх, дізнаєшся за посиланням.  

Анна Різатдінова опинилася у полоні емоцій

У новий тиждень фіналістка «Танців з зірками» Анна Різатдінова увійшла зі сльозами на очах. Так, зірка не змогла стримати почуттів під час оголошення результатів шоу. Вочевидь, вона не була готова зупинитися за крок до перемоги, та доля вирішила інакше. Лише поглянь на ці емоції:

Ба більше, мережа обговорює надвідверте інтерв’ю гімнастки з Машою Єфросиніною. Анна не приховувала почуттів, коли розповідала ведучій усі подробиці свого невдалого шлюбу з олігархом Олександром Онищенком. Про всі її побоювання та переживання дізнаєшся тут.

Бонус

Фото: bestin.ua

Пропонуємо твоїй увазі новину, яка цього тижня зібрала найбільшу кількість переглядів на сайті 1plus1.ua. На першому місці опинилася колишня дружина співака Олександра Пономарьова. Так, Вікторія Мартинюк зізналася, як насправді ставиться до нової коханої свого екс-чоловіка. І це – далеко не те, що всі звикли чути у такій ситуації. Переконайся за посиланням.

Читай найсвіжіші зіркові новини на сайті 1plus1.ua:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі