Голос. Діти 3 сезон 9 випуск онлайн – 27.11.2016 (відео)

У неділю, 27 листопада, на «Голос. Діти 3» розпочнеться «пісня за життя».

Поділитися:

10 учасників «Голос. Діти 3», до яких розвернулися всі зіркові тренери27 листопада о 21:00 на телеканалі 1+1 розпочнеться «пісня за життя». У проекті «Голос. Діти 3» відбудеться  новий ефір етапу шоу. Пряма трансляція програми «Голос. Діти 3», «нокаути» 27.11.2016 онлайн.

У неділю, 27.11.2016, дивіться «нокаути» на шоу «Голос. Діти 3». По закінченню цього етапу у кожного тренера залишиться всього два учасники - фіналісти, які виступлять у прямому ефірі.

Онлайн-трансляція «Голос. Діти 3» розпочнеться о 21:00 на 1+1 та буде доступна на сайті 1plus1.ua. Усі відео вокального шоу можна переглянути онлайн одразу після ефіру.

Дивіться «Голос. Діти 3» – 9 випуск від 27.11.2016 онлайн.

КОМАНДА ПОТАПА

Талановита Тетяна Олексієнко потужно заспівала світовий хіт Queen «Show Must Go On». Виступ юної артистки так припав до душі зірковим тренерам, що вони забули про критику та лише хвалили дівчинку.

Іван Ястребов натхненно заспівав композицію Тамари Гвердцителі «Арго». Глядачі були вражені тим, наскільки підопічний Потапа впевнено почувався на сцені та легко зачарував зіркових тренерів своїм артистизмом.

Кирило Черпіта проявив силу свого голосу та харизму під час виступу з піснею Sia «Chandelier». Глядачі та зіркові тренери підтримали хлопчика бурхливими оваціями.

Талі Купер по-особливому заспівала пісню «Hava Nagila» та змусила всіх підтанцьовувати. Зіркові тренери зізналися, що юна артистка заряджає позитивом і своєю енергетикою.

Хелін Коньяр емоційно заспівала хіт Scorpions «Maybe I Maybe You». Тіна Кароль відзначила неповторний тембр дівчинки, а MONATIK – її енергетику.

Іванна Решко розчулила глядачів «Голос. Діти 3» особливим виконанням пісні Adele «Hello». Дівчинка успішно справилася зі своїм хвилюванням і майстерно заспівали складу композицію.

Фіналістами команди Потапа стали двоє дівчат із потужними голосами – Тетяна Олексієнко та Іванна Решко.

КОМАНДА MONATIKа

Ерік Мкртчан розпочав боротьбу за квиток до прямого ефіру з піснею Conchita Wurst «Rise Like a Phoenix». Потужний виступ хлопчика змусив його конкурентів нервувати, а зіркові тренери не жаліли для юного артистка компліментів.

Наймолодша підопічна MONATIKа Аліна Cансизбай змусила усіх глядачів танцювати під пісню Джамали «Маменькин сынок». Стильний виступ дівчинки неабияк сподобався зірковим наставникам.

Андрій Бойко, якого учасники «Голос. Діти 3» вважають своїм найсильнішим конкурентом, неповторно заспівав пісню Michael Buble «Georgia on My Mind». Наставник хлопчика був у захваті від виступу юного музиканта.

У виконанні Юлії Радчук емоційно прозвучала пісня Jessie J «Masterpiece». Тіна Кароль відзначила особливе відчуття ритму юної співачки, а MONATIK подякував Юлії за її старанність на сцені.

Закоханий у Юлію Радчук Влад Фенічко на сцені «Голос. Діти 3» чуттєво заспівав пісню Океан Ельзи «Обійми». Зіркові тренери були вражені щирістю юного артиста. Потап навіть зізнався, що він із задоволенням сходив би до Влада на його сольний концерт.

Своєю «піснею за життя» Карина Аракелян обрала запальний хіт Ella Fitzgerald «This Can't Be Love». Дівчинка якнайкраще проявила свій талант і змусила своїх конкурентів нервувати на кріслах.

У фінал пройшли талановиті юнаки Андрій Бойко і Влад Фенічко. У прямому ефірі хлопцям доведеться боротися за прихильність усіх українців.

КОМАНДА ТІНИ КАРОЛЬ

Тендітна Анастасія Тарнавська зачарувала глядачів і зіркових тренерів потужним виконанням пісні Celine Dion «All By Myself». Наприкінці свого виступу дівчинка звернулася до людей з особливими потребами й закликала їх ніколи не опускати рук.

Непосида Оля Гарбузюк потужно виступила з пісню Сестрички Віки «Булочка з маком». Завдяки своєму артистизму й енергетиці дівчинці вдалося створити неповторний номер.

Катріна-Паула Дірінга надзвичайно ніжно заспівала популярну пісню гурту Сливки «Куда уходит детство». Тіна Кароль подякувала дівчинці за те, що вона співачка дослухалася до всіх порад і зауважень.

У виконанні харизматичного Михайла Кисельова прозвучала пісня Tom Odell «Can't Pretend». Зіркові тренери переконують, що підопічний Тіни Кароль поводиться на сцені, як справжній артист.

Тендітна Еліна Іващенко здивувала зіркових тренерів неповторним виконанням пісні Джамали «1944». Тіна Кароль запевнила, що цей виступ для неї був одним із найкращих на шоу «Голос. Діти 3».

Олександр Подолян надзвичайно емоційно заспівав українську пісню «Ніч яка місячна». Наставниця хлопчика відзначила, що він володіє неповторним талантом.

Можливість заспівати на сцені «Голос. Діти 3» у прямому ефірі отримали лише двоє з шести підопічних Тіни Кароль – Олександр Подолян і Еліна Іващенко.