Хто покинув проект Модель ХL

Хто покинув проект Модель XL

Відомі імена учасниць півфіналу шоу.

Поділитися:

Вчора на телеканалі 1+1 глядачі побачили восьмий випуск революційного проекту Модель XL, в якому дівчата вчилися мистецтву спокуси.

За кілька кроків до фіналу проект довелось покинути Дар’ї Чепковій з міста Миколаїв.

За оцінками суддів вона найгірше впоралась з завданнями.

«Це образливо. Цього тижня були дівчата, які гірше впорались, ніж я. У проекті у мене все закінчилось, однак попереду реальне життя. Поки дівчата будуть боротись за перше місце, я його отримуватиму в реальному житті», - сказала Дар’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 трендів для красунь plus size у колекції від Андре Тана

Упродовж тижня випробувань дівчатам потрібно було завоювати увагу своїх партнерів по знімальному майданчику трьома різними способами: спочатку - тільки поглядом, не торкаючись чоловіки, під час наступного конкурсу - поцілунком і в кінці - гарячим дефіле в спідній білизні.

До півфіналу та на крок ближче до головного призу опинились: Катерина Хилинська, Ганна Логвінова, Наталя Петрик, Ірина Стішок, Катерина Ващук та Анна Верьовкіна. Ці дівчата і надалі змагатимуться за перемогу у проекті, фотосесію в Парижі і обкладинку українського глянцевого журналу Elle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишна краса: 5 стильних образів для розкішних жінок

Проект Модель XL покликаний розвіяти уявлення про стандарти краси, показавши Україні чарівних жінок із пишними формами. Дивіться щовівторка о 21:45 на 1+1.