MONATIK повністю сформував свою команду

MONATIK повністю сформував свою команду
1plus1.ua

Боротьба за дітей стає запеклішою!

Поділитися:

Після четвертого етапу сліпих прослуховувань Голосу. Діти до команди MONATIK потрапили чотири космічних учасника. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Время и стекло першою набрала 12 учасників

Ліза Калініна виконала пісню Beyonce «Listen» і потрапила до команди MONATIK. Ліза народилася в родині чемпіона України з шосейно-кільцевих перегонів Павла Калиніна. Її старший брат Микита також пішов шляхом батька. І Лізі пророкували долю мотогонщиці. Однак усе в житті дівчинки змінив один день: її тато під час тренування не впорався з керуванням і сильно постраждав під час аварії.

Нарешті мрія маленької співачки Дарини Красновецької здійснилася. Річ у тім, що вона прийшла на перший кастинг Голосу. Діти, однак не пройшла далі через свій вік. Удруге вона не пройшла кастинг, однак стала переможницею онлайн-голосування шоу. Втретє Дарина пройшла кастинг, але не виступила на сцені, адже тренери набрали команди.

Ніно Басилая виконала пісню Adele «When we were young» і потрапила до команди MONATIK. Свого часу ця чарівна дівчинка з грузинським корінням брала участь у сліпих прослуховуваннях, однак не розвернула до себе суддівські крісла. А втім, Ніно дуже хоче стати невід’ємною частиною Голосу, адже хоче насолоджуватися творчою атмосферою.

Юна співачка Олександра Мазур виконала цікаву версію пісні «Ти до мене не ходи» і потрапила до команди MONATIK. Цього разу дівчинці пощастило, адже минулого сезону вона не встигла показати суддям свій талант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос. Діти 4 випуск онлайн – сліпі прослуховування 26.11.2017