"Іноді одних обіймів вистачає, щоб сказати все", — Олена Кравець про стосунки з чоловіком в інтерв'ю для ЖВЛ

Олена Кравець відверто про кризу у стосунках з чоловіком ексклюзивно для ЖВЛ — 1+1

Які складнощі пройшла родина та як змінилися стосунки з чоловіком розповіла акторка Олена Кравець.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для ЖВЛ на "1+1 Україна" Олена Кравець поділилася, яка трансформація відбулася у її стосунках з чоловіком після 20 років шлюбу. Свою першу тривалу кризу пара ледь подолала після народження двійні — Каті та Вані. Це було шість років тому. Тоді Олена про це не розповідала, а зараз відкрито говорить, адже негаразди вдалось подолати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За крок до нервового зриву: Анна Різатдінова розповіла у ЖВЛ, чому почувається нещасною

“Кожен з нас зробив певну роботу над собою, тому що нам, як і багатьом парам, було незвично, незручно, важко і незрозуміло. Багато питань до себе, один до одного. Я дуже рада, що у нас вистачило поваги та розуміння того, що нам потрібно розібратися у цьому стані”, — розповідає Олена Кравець.

Чоловік та жінка навчилися говорити про свої почуття, не мовчати про власні потреби або коли щось не подобається. 

“Коли виходиш на рівну дорогу, то одразу помічаєш усі недоліки. Замовчувати можна довго, жити у тиші, але там не буває тих розмов, які можуть траплятися і зближати людей, навіть у тривалому шлюбі. Зараз нам легше, незважаючи на те, що іноді не дуже приємно чути якісь речі. За те, я роблю певні висновки і знаю, як не потрібно робити. Іноді одних обіймів вистачає, щоб сказати все”, — поділилася Олена.

Так, їх стосунки стали міцнішими та глибшими, відверті розмови дали змогу владнати непорозуміння між подружжям. Сьогодні родина повернулася до свого більш-менш звичного графіка: малі ходять до школи і часто спускаються у бомбосховище, старша донька Маша професійно займається танцями, тато, як завжди, працює, мама, хоч і в іншому амплуа, знову на телебаченні.

Дивіться повністю інтерв'ю Олени Кравець для ЖВЛ: