«Інспектор. Міста» у Мукачеві: Володимир Остапчук розкриє секрет міста, яке називають найздоровішим в Україні

Інспектор Міста: що чекатиме на глядачів у 2 випуску?
1plus1.ua

Ведучий з'ясує, чому там найнижчий рівень захворюваності та довша тривалість життя.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 глядачі 1+1 побачать новий випуск Інспектор. Міста з Володимиром Остапчуком, в якому ведучий перевірить Мукачево. Інспектор шукатиме в місті  «гордість», «ганьбу», прихований потенціал й визначить основні проблеми населеного пункту, які обговорить із мером. 

Володимир Остапчук зізнався, що після інспекції Мукачева він отримав цілу палітру емоцій і вражень. «Це справжнє місто контрастів, — говорить ведучий. — У центрі гарно продумана інфраструктура, є велосипедні доріжки, чимало симпатичних ресторанчиків. Якщо заплющити очі на вивіски, то, в принципі, Західна Європа».

За словами ведучого, у Мукачеві він із командою знайшов один із найбільших у Європі ромських таборів, у якому мешкають близько 11-ти тисяч ромів. Порозумітися з ними було складно, адже роми говорять своєю мовою. Але Володимир дізнався, що деякі мешканці табору намагаються дати своїм дітям освіту, аби вони мали більше можливостей в житті.

Мукачево називають найздоровішим містом України, адже тут найнижчий рівень захворюваності та довша тривалість життя. Шукаючи секрет гарного здоров’я мукачівців, ведучий буде шокований звісткою про те, що  у місті торгують наркотиками. Команда проекту спробує вийти на дилерів, одночасно перевіривши роботу місцевої поліції. Також інспектор перевірить міську лікарню, популярний серед туристів ресторан «Бограч» і виноробню.

Нагадаємо, що на сайті «Таємний інспектор» кожен українець може розповісти про переваги й недоліки свого міста, про резонансні історії, що там трапились, про ініціативних людей, які вже сьогодні живуть за європейськими цінностями, дбаючи про майбутнє України.

Дивіться проект «Інспектор. Міста» сьогодні о 21:45 на 1+1.