Колишня принца Гаррі показала весільну сукню, зіткану з перлин (фото)

Еллі Голдінг показала весільну сукню, зіткану з перлин (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Справжній витвір мистецтва.

Поділитися:

Нещодавно світ облетіла звістка про весілля колишньої дівчини принца Гаррі – співачки Еллі Голдінг. Особливо гостей свята вразила надміру стримана, але від того не менш розкішна, сукня нареченої.

Та виявилось, що в той день це було не єдине вбрання Еллі. Ба більше, весільних суконь у зірки було аж п’ять! І нарешті вона почала розкривати усі карти.

Так, на її сторінці в Instagram з’явилися знімки ще одного святкового образу. На фото щаслива наречена позує у вишуканій сукні від Ralph & Russo. Дизайнерська річ ніби зіткана з перлин.

Фото: @elliegoulding

Дорога Тамаро Ральф, не можу передати тобі свою вдячність за це надзвичайне творіння, – подякувала задоволена Еллі авторці сукні.

До слова, дизайнерка теж поділилася знімком вбрання співачки у своєму Instagram.

Фото: @tamararalph 

Та поки Еллі Голдінг тішиться спогадами про свій особливий день, у світі набирає обертів новий тренд – чорні весільні сукні. Безумовно, таке нестандартне рішення може викликати подив, та схожий образ вже встигла випробувати на собі голлівудська красуня Ірина Шейк.

Більше красивих образів для натхнення знайдеш тут:

1. ТОП-7 трендів весільної моди 2019, про які тобы потрібно знати

2. Злата Огнєвіч приміряла весільну сукню, гідну принцеси

3. Заміж за принца: Марта Адамчук захопила розкішною весільною сукнею

4. Битва розкішних суконь: Співачка Ассоль приміряє весільний образ

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі