Співачка Ассоль вийшла заміж у сукні вагою понад 20 кг

Ассоль на своєму весіллі змінила три розкішні сукні (ФОТО І ВІДЕО) | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/aaranovski

Зірка «Голосу країни» нагадала принцесу із казки. 

Поділитися:

Красива і дещо містична дата 19.09.19 назавжди стала особливою в житті співачки Катерини Гуменюк, раніше відомої під сценічним ім’ям Ассоль. 25-річна зірка «Голосу країни» зіграла весілля зі своїм коханим Артемом Тараненко

Сукня, в якій Катя пішла під вінець, виявилася такою ж пишною, як і все святкування. Її нареченій шили на замовлення в Лондоні, і на доставку цінного вантажу знадобилося кілька діб. Через рекордну вагу весільного вбрання (23 кг — сукня, а ще 9 — туфлі та аксесуари) його не змогли надіслати пасажирським рейсом. Детальніше про цей інцидент читай тут.

Уже з перших кадрів церемонії стає зрозуміло, що хвилювалася про свій розкішний образ Ассоль не дарма. Втратити таку красу було б справжньою трагедією! Сукню просто неможливо порівняти з тими, які співачка засвітила під час примірки

Фото: instagram.com/mariaschatz

Усипане намистинами і стеклярусом білосніжне вбрання з кількаметровим шлейфом доповнили діадема і довга фата. Її в найкращих голлівудських традиціях несли «дівчатка-янголятка» в балетних пачках. Під вінець Катерину вів батько — Ігор Гуменюк. 

Відео: instagram/chipa_x

Після обміну клятвами і обручками новоспечена дружина зробила музичний подарунок коханому — виконала пісню.  

Коли офіційна частина вечора добігла кінця, на молодят і гостей чекала гучна вечірка. Звісно, запалювати разом із усіма під хіти найвідоміших українських артистів у 23-кілограмовій сукні Ассоль не змогла б. Тому, за прикладом Аліни Гросу і Катерини Кухар, зірка кілька разів протягом святкування змінила вбрання. 

Високий білий торт у вигляді казкового замку Катерина розрізала вже у легкій фатиновій сукні без криноліну. Повітряний матеріал підкреслив тендітну фігуру нареченої та зробив її образ більш трепетним і ніжним. 

Потім Гуменюк відмовилася від довжини максі взагалі — і продемонструвала стрункі ніжки в короткій сукні з пір’я. Витончену талію артистка підкреслила срібним металевим поясом, а із взуття надала перевагу зручним кросівкам. 

Фото та відео: instagram/aaranovski

Також дізнавайся, хто з українських зірок виступив на розкішному весіллі Ассоль.

Зазначимо, що зі своїм чоловіком Артемом Тараненко Ассоль разом понад два роки. Пропозицію руки та серця він зробив коханій минулої весни. Весь цей час тривала підготовка до весілля. 

Пригадай, як кілька років тому Катя Гуменюк засяяла на «Голосі країни». Один із її виступів можеш подивитися просто зараз:    

Більше цікавого про зіркових наречених:

1. Історія одного образу: 5 фактів про весільну сукню Катерини Кухар

2. Колишня принца Гаррі показала весільну сукню, зіткану з перлин (фото)

3. Злата Огнєвіч приміряла весільну сукню, гідну принцеси

4. Людмила Барбір пригадала, якою була її весільна сукня 

5. Знову наречена: Дружина Комарова приміряла розкішні весільні вбрання

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter

Новини по темі