Кохання та веселощі: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Моє чуже життя», з понеділка по п'ятницю о 15:45

Якщо заради кохання доведеться зректися сім'ї, який вибір буде зроблено? Дивіться нові серії улюбленого серіалу Моє чуже життя з понеділка по п'ятницю о 15:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:10

Кохання, сповнене ревнощів, обернеться помстою, за яку доведеться заплатити. Не пропустіть нові серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«За правом любові», з понеділка по четвер о 20:45

Команда Дмитра вирушає у різні клініки, щоб випробувати «Імуногрос» у реальних умовах. В одній із цих клінік працює Анна, і їх шляхи з Дмитром знову перетинаються. Микола починає ревнувати дружину до Петра, вони сваряться, і Микола вночі йде з дому. Син, переживаючи, теж тікає з дому, аби знайти батька. Як розгортатимуться події далі - дивіться у новому мелодраматичному серіалі. 

«Міняю жінку», у понеділок о 21:45

У понеділок міняємо столичне життя на ізоляцію. Не пропустіть найнеординарніший сезон шоу Міняю жінку вже у понеділок на телеканалі 1+1.

«Інспектор. Міста», у вівторок о 21:45

У вівторок Володимир Остапчук долатиме нахабність, щоб відшукати гордість міста Вінниця. Чи пройде місто перевірку? Не пропустіть новий випуск проекту вже у вівторок о 21:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучому Інспектор. Міста запропонували стати мером

«Світ навиворіт», у середу о 21:45

У середу Дмитро Комаров вирушить у кримінальні райони Ріо-де-Жанейро, ризикуючи своїм життям. Не пропустіть тревел-шоу Світ навиворіт у Бразилії у середу о 21:45 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спеціальний випуск Світу навиворіт: На 1+1 покажуть небезпечне інтерв’ю Дмитра Комарова з наркобароном​​​​​​​

«Жіночий квартал», у суботу о 21:30

Жіночий квартал - шоу, що сповнене яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть жінкам із легкістю подивитися на актуальні події у житті. На сцені Жіночого Кварталу ще більше жартуватимуть про кохання, заміжжя, побутові та сімейні теми, а також про зірок шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Дуда вперше розповів, як зробив пропозицію руки та серця Вірі Кекелії

«Службовий роман. Наші часи», у неділю о 15:30

Наші дні. Людмила Калугіна - акула бізнесу, господиня рейтингового агентства. Анатолій Новосельцев - фінансовий аналітик, фанатичний байкер і батько двох дітей. І жити б їм: їй - в боротьбі з конкурентами, йому - офісним планктоном, якби не службовий роман

Фото: Кадр з фільму «Службовий роман. Наші часи»

«8 перших побачень», у неділю о 17:30

Віра - телезірка, її наречений Костянтин - професійний тенісист. Вони збираються одружитися. Микита лікар-ветеринар і красуня-хірург Ілона також поспішають оформити стосунки. Але один чудовий ранок руйнує їх плани.

Фото: Кадр з фільму «8 перших побачень»

«Двигун внутрішнього згорання», у неділю о 21:00

У центрі сюжету серіалу опинилась родина керівника машинобудівного заводу Павла Короленка, який рано овдовів та виховав доньку Євгенію самотужки. Щастя доньки – головне для Павла. Він мріє, що Євгенія одружиться та подарує йому онука, який буде продовжувати сімейну справу - машинобудування. Проте дівчина з дитинства мріє стати інженером-винахідником та, отримавши освіту, влаштуватись на роботу до бюро видатного конструктора Володимира Громико.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 серіалів, які повинна подивитися кожна жінка

Новини по темі