Коли випускний 2021: побажання на випускний (Скрябін, «Випускний» – текст пісні)

Коли випускний 2021: промова батьків та подяка батькам
Pexels/Pavel Danilyuk

Незабаром відбудеться випускний 2021 – найочікуваніша подія літа. Ми зібрали для вас унікальні побажання на випускний 2021, які ви зможете промовити у випускний вечір.

Поділитися:

Коли випускний 2021? Цьогоріч випускний припадає на суботу 26 червня. А це значить, що через лічені дні пролунаються теплі слова на адресу вчителів та зворушливі побажання випускникам.

Подяка батькам на випускний 2021

Любі наші батьки! Дякуємо вам за віру в нас, за те, що завжди любили та допомагали нам. Ви віддали велику частину вашого життя, заради виховання своїх дітей. Батьки, ви віддавали нас у школу ще маленькими шестирічними дітками. Зараз, стоячи перед порогами школи вже дорослими, ми розуміємо, наскільки вам було важко з нами всі ці роки. Вклоняємося вам!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харчування в дитячому садочку: що не так з меню та коли воно зміниться (ВІДЕО)

Промова батьків на випускний 2021

Дорогі наші випускники! Ще вчора ви були жовторотими пташенятами, а сьогодні вже гордо розправляєте крила! Ми пишаємося вами щомиті: вашими зусиллями, вашими успіхами, вашим ставленням до невдач і незламним бажанням все-таки рухатися вперед! Нехай цей юний запал супроводжуватиме вас протягом усього життя. Наші сімейні гнізда завжди чекають вас у буремні часи! На які стежки не закинулаб вас доля, знайте — наш думки та молитви за вас будуть завжди вашою підтримкою.

Ще одна промова на випускний від батьків

Любі наші діти! Сьогодні не можливо стримати зворшливих сліз, дивлячичь на вас. Статні та вродливі, горді та розумні! Вас вже кличуть нові горизонти і нам лишається тільки побажати вам успіху та тремтливо спостерігати за вашими злетами. Життя прожити — не поле перейти. Труднощі та виклики трапляються на кожному кроці. Пам'ятайте, що проблеми, як і успіхи — річ тимчасова. Залишайтеся завжди людьми! Не скупіться на посмішки та добре слово! Вірте завжди у веселку після дощу! Тримайте зв'язок з рідними! Будьте гідними громадянами своєї держави! Ми віримо в вас і любимо! Ми — ваша підтримка, а ви — вже завтра наша опора! У добру путь!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булінг у школі: як захистити дитину від цькування (ВІДЕО)

Побажання на випускний 2021

♦ Дорогі випускники! В цей бентежний, але веселий та водночас сумний день, випускний 2021, хочу привітати вас та ваших батьків зі початком нового, дорослого життя. Головне – не бійтеся! Йдіть до своєї мрії! Завжди слухайте своє серце! Бажаю вам, щоб ви йшли за своїм покликанням, за тим, що обрала ваша душа. Попереду на вас чекає багато пригод та випробувань. Хай кожен з вас досягне своїх цілей! 

♦ Дорогі наші випускники! Ми вітаємо вас із успішним завершенням цього важливого в житті етапу. Ми завжди будемо вас пам’ятати та чекати на ваші візити. Випускний 2021 – це лише початок вашого цікавого життя. На вас чекають університети життя та інститут побудови власної сім’ї. Бажаємо, щоб ви завжди пам’ятали, що ви – майбутнє нашої країни! На вас лежить велика відповідальність, проте ми у вас віримо!

Пісня гурту "Скрябін" — "Випускний" (текст)

скрябін випускний

Подяка вчителям від випускників 2021

Любі наші педагоги! Хочемо подякувати вам за вашу працю та енергію. Ви оберігали нас, вчили не лише своєму предмету, а й давали життєві уроки, які закарбувались в нашій пам’яті назавжди. Дякуємо за віру в нас, за вашу мудрість та справедливість. Пам’ятатимемо завжди!

Новини по темі