Колишня дівчина принца Гаррі виходить заміж

Колишня пасія принца Гаррі виходить заміж | Королівська родина | 1+1
Фото: gettyimages.com

Вона сказала «так»!

Поділитися:

Учора, 20 серпня, стало відомо про заручини екс-дівчини принца Гаррі, англійської моделі та акторки Крессіди Бонас. Радісною новиною поділився її коханий – агент із нерухомості Гаррі Вентворт-Стенлі на своїй сторінці в Instagram. Наречений виклав зворушливе селфі з майбутньою дружиною, зроблене на острові Нантакет, США. На світлині 30-річна Крессіда хизується каблучкою з великим каменем на безіменному пальці.

Фото: @harrywent

 Ми одружуємося, – коротко прокоментував світлину Гаррі.

Зазначимо, що Крессиді вдалося зберегти теплі стосунки з усіма членами королівської родини навіть після завершення роману. Так, одним із перших пару привітав брат герцогині Кембриджської – Джеймс Міддлтон. 

Також відомо, що акторка була гостею Гаррі на весіллі рік тому. Чи запросить наречена принца на власну церемонію – поки не відомо.

Нагадаємо, що Бонас зустрічалася з герцогом Сассекським протягом двох років – з 2012 по 2014. Їх познайомила принцеса Євгенія Йоркська – хороша подруга Крессіди та кузина Гаррі. Однак, попри численні розмови про майбутнє одруження пари, весілля закохані так і не зіграли.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про королівську родину:

1. Колишні колеги влучно пожартували про Меган Маркл (відео)

2. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон

3. Меган Маркл розсекретила улюблений вид спорту – і це не йога

Новини по темі