Король Таїланду офіційно представив світові свою коханку

Король Таїланду офіційно представив світові свою коханку | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Здавалося, таке буває лише в кіно.

Поділитися:

Думаєш, епоха придворних фавориток та наложниць відійшла в далеке минуле? А ось і ні – король Таїланду Маха Вачхіралонгкон довів, що традиції не вмирають. Він представив світові свою офіційну фаворитку (читай коханку), і таке в історії країни сталося вперше за майже століття. До слова, у 67-річного правителя є законна дружина та семеро дітей (від 4-х шлюбів).

Фото: Getty Images (Король Таїланду з дружиною та дітьми)

Суперечливий статус королівської коханки отримала 34-річна Сінінат Вонгватірапакті. Вона воєнна медсестра і добре тренований пілот. Останні роки жінка служила у складі особистої охорони Його Величності. А тепер монарх фактично вважається чоловіком Сінінат, хоча весільної церемонії у цієї пари не було. На честь «узаконення їхніх стосунків» на офіційному сайті королівської родини Таїланду з’явилася повна біографія жінки та декілька її знімків. Ось один із них:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений The Independent (@the.independent)

Зазначимо, що статус офіційної фаворитки короля хоч і незвичний, та надає своїй володарці суттєвих повноважень. Фактично, Сінінат тепер має право втручатися у державні справи і давати поради королю.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавих новин читай тут:

1. Сяють від щастя: Майлі Сайрус вийшла у світ зі своєю дівчиною (фото)

2. Поки Дональд не бачить: Меланія Трамп поцілувала прем’єра Канади (фото)

3. Зеленський захопився красою дружини у червоній вишиванці

Новини по темі