Кращі серіали 2019 року: 7 новинок, на які варто звернути увагу

Кращі серіали 2019
netflix.com

Гучні прем’єри цієї зими та весни.

Поділитися:

Нехай рейтинг серіалів 2019 складати ще зарано, визначити кращі стрічки початку року — саме час! Ми вирішили з'ясувати, які прем'єри варто подивитися якомога швидше, і зібрали їх в одній добірці. Про найцікавіші нові серіали 2019 року читайте в матеріалі 1plus1.ua.

Чудотворці

Кадр з серіалу "Чудотворці"

Крейг — янгол нижчої ланки з Відділу обробки і виконання молитов у небесній канцелярії, а Елайза — його нова напарниця. Їхній бос — Творець. Одного разу недолуга Елайза, втілюючи в життя молитву про опади, випадково насилає на Землю смертельний буревій. Руйнівна подія стає останньою краплею в чаші терпіння Творця і він оголошує про свій намір знищити все живе на планеті.

Усвідомлюючи провину, Елайза благає боса дати їй два тижні, аби виконати молитву, яка здається неймовірною, і врятувати Землю. Творець погоджується на її умови, але попереджає: якщо Елайза і Крейг не впораються із завданням, загибель Землі неминуча.

Піарниця

Кадр з серіалу "Піарниця"

Головна героїня, амбітна Робін, працює PR-менеджером у великому виданні. Вона обожнює свою роботу, завжди з ентузіазмом хапається за найунікальніші та найскладніші проекти, а керівництво цінує старання дівчини і гідно її за це винагороджує. Але якщо для клієнтів Робін здатна зробити в буквальному сенсі неможливе, то в особистому житті вона — справжня невдаха.

Все змінюється, коли героїні в черговий раз доручають написати статтю. Робін знайомиться з чоловіком, який знаходиться в смертельній небезпеці. Вона стає частиною заплутаної історії, фінал якої абсолютно непередбачуваний.

Академія Амбрелла

Кадр із серіалу "Академія Амбрелла"

Серіал знято за мотивами однойменних коміксів. 30 років тому, 1 жовтня 1989 року на світ у різних країнах земної кулі з'явилися 43 дитини. Усіх їх об'єднує дивовижна обставина: ще вранці того ж дня матері дітей не були вагітними.

Кількох дітей бере під свою опіку ексцентричний мільярдер Реджинальд Харгрівз. І не випадково, адже кожен з народжених того дня має супергеройські здібності. Сер Харгрівз засновує власну академію Амбрелла, в якій наділені особливими силами діти можуть розвивати свої вміння та вчитися боротися зі злом.

Роки по тому доля розкидає супергероїв по різних куточках світу, але трагічна подія змушує їх зібратися разом знову. Прийомні брати і сестри мають знайти того, хто винен у смерті їхнього названого батька Реджинальда, а крім того — завадити темним силам знищити людство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 смішних серіалів від Нелі Шовкопляс

Приємні клопоти

Кадр з серіалу "Приємні клопоти"

Спін-офф серіалу Фостер розповідає, як складається життя Каллі і Маріан після закінчення університету. Дівчата переїжджають до Лос-Анджелеса і перегортають нову сторінку. За тисячі кілометрів від рідних їм доведеться пізнати переваги і складнощі дорослого життя. Каллі і Маріана насолоджуються свободою, знаходять нових друзів і… часто потрапляють в неприємності.

Статеве виховання

Кадр з серіалу "Статеве виховання"

Британська комедійно-драматична стрічка знімає табу із «забороненої» теми сексу, сексуальної ідентичності та інших пікантних питань. З ними обличчям до обличчя стикаються підлітки невеликого містечка Мурдейл.

Мати головного героя, учня середньої школи Отіса Мілберна — сексолог. Випадково молодий хлопець відкриває в собі талант сексуального просвітителя. Бунтарка Мейв, в яку Отіс таємно закоханий, підштовхує його відкрити підпільну «лікарню» в шкільному туалеті та консультувати підлітків з питань сексу за гроші. Школяр не втрачає шансу зблизитися зі своєю пасією і погоджується почати власний бізнес.

Життя після смерті

Кадр з серіалу "Життя після смерті"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 серіалів, які повинна подивитися кожна жінка

Спокійне і безтурботне життя Тоні закінчилося в одну мить. Його дружина помирає, і він більше не бачить сенсу в своєму існуванні без неї. Так і не наважившись на самогубство, Тоні вирішує жити далі, але робити все, що йому заманеться, не турбуючись про наслідки. Захоплений жагою помсти за смерть своєї коханої, чоловік кардинально змінюється і переходить на бік зла. Друзі та близькі намагаються повернути колишнього добряка Тоні, але чи вдасться їм це?

Ханна

Кадр з серіалу "Ханна"

Ханну виховував батько в лісовій глушині. Вона знайома з жорстокими законами дикої природи, але майже нічого не знає про життя в цивілізованому світі. Дівчина сильна, розумна і може захистити себе. Вона мріє вирватися з-під крила батьківського піклування, але тато не дозволяє їй цього зробити.

Героїня відчуває, що він з нею не до кінця відвертий і приймає рішення розкрити всі секрети, чого б їй це не коштувало. Однак таємниця, яка огортає появу на світ Ханни, незабаром сама стукає в двері. І тепер дівчині доведеться застосувати всі свої вміння на практиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних кінопрем’єр квітня, які ви не повинні пропустити

Новини по темі