Леді-птаха: Індійська красуня захопила зітканою з пір’я сукнею

Індійська красуня Діпіка Падуконе захопила зітканою з пір’я сукнею | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/deepikapadukone

Гіпнотичний образ.

Поділитися:

Індійські жінки відомі своєю екзотичною красою та відмінним відчуттям стилю. Так, боллівудська акторка Діпіка Падуконе вразила своїх шанувальників розкішним образом казкової пташки. У цьому вбранні зірка відвідала урочисту церемонію International Indian Film Academy Awards, яка днями відбулася в Мумбаї.

Екстравагантну фіолетову сукню створив дизайнер індійського бренду Gaurav Gupta. Вбрання з відкритими плечима пошите із напівпрозорої тканини та рясно прикрашене пір’ям і блискітками. Образ довершує легка прозора накидка зі шлейфом.


За словами дизайнера, у створенні сукні він надихався вітражами, які на заході сонця надають приміщенню ніжно-бузкового відтінку.

Фото: instagram/deepikapadukone

Зазначмо, що такий образ могла б обрати смілива наречена. Адже весільні сукні нестандартних кольорів саме набирають популярності. Так, відома модель Ірина Шейк уже встигла приміряти чорне весільне вбрання.

Більше новин по темі читай тут:

1Королеви стилю: Наймодніші зіркові образи серпня

2. ТОП-5 ідей, як стильно поєднати жовтий і блакитний в одязі

3. Ідеальна вишиванка для різних типів фігури

4. 5 трендових пар взуття, які додадуть твоїй осені барв 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter

Новини по темі