Образ на мільйон: Індійська красуня у розкішній червоній сукні (фото)

Індійська красуня у розкішній червоній сукні (фото) | Мода | 1+1
Фото: @sonamkapoor

Джерело твого натхення.

Поділитися:

Індійська акторка Сонам Капур, яка нещодавно вразила образами у надзвичайних весільних сукнях, знову вабить красою. Так, на своїй сторінці в Instagram вона поділилася розкішними фото, які стануть твоїм порадником у світі осінніх трендів.

На знімках Сонам позує у вишуканій сукні кольору кохання від Georges Hobeika. Зазначимо, що цей відтінок червоного має назву «перець чилі». Саме він буде одним із наймодніших цієї осені.

Граційний лук Сонам доповнила модною мікросумкою зі зміїним принтом (до слова, він також потрапив до переліку осінніх фаворитів). Мініатюрний аксесуар стане родзинкою твого образу, якщо збираєшся на вечірку чи модну фотосесію у стилі street style.

Акторка прикрасила образ вишуканими аксесуарами. Для свого аутфіту вона обрала масивні сережки-кільця, декілька каблучок із камінням та витончений браслет-спіраль – усе в кольорі золота. Додали грайливості туфлі того ж відтінку.

І, звісно, не можемо не помітити усмішку – найкращу прикрасу кожної дівчини.

Фото: @sonamkapoor

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин по темі читай тут:

1. Королеви стилю: Наймодніші зіркові образи серпня

2. ТОП-5 ідей, як стильно поєднати жовтий і блакитний в одязі

3. Ідеальна вишиванка для різних типів фігури

4. 5 трендових пар взуття, які додадуть твоїй осені барв 

Новини по темі