Людмила Барбір у спокусливому образі завітала на прем’єру «Родини Адамсів»

Людмила Барбір у спокусливому образі з'явилася на прем’єрі «Родини Адамсів» | Зіркове життя | 1+1

Та зізналась, що дуже схожа зі своєю героїнею.

Поділитися:

23 жовтня відбулася прем’єра анімаційної комедії «Родина Адамсів». Вихід мультфільму приурочений до містичного свята – Хелловіна. Людмила Барбір, професійна акторка, телеведуча «Сніданку з 1+1» та учасниця третього сезону оновлених «Танців з зірками», озвучила головну героїню стрічки – Мортішу.

За сюжетом, Мортіша Адамс – висока худорлява жінка з блідою шкірою в чорній сукні, яка дуже любить свої дітей та чоловіка Гомеса.

Людмила Барбір запевняє, що вона була безмежно щасливою, коли їй запропонували озвучити Мортішу, та зізнається, що героїня їй дуже близька:

«Ми з Мортішою дуже схожі. Вона мені імпонує темпераментністю і, водночас, виваженістю та вмінням стримувати себе, коли потрібно. Моя героїня пристрасна дружина, любляча мама і дуже мудра господиня. Але, коли йде мова про те, щоб захистити і відстояти честь своєї сім’ї – вона безкомпромісна. Таке поєднання паралельних рис характеру і робить нас схожими».

На червоному хіднику під час прем'єри анімаційної стрічки Барбір з’явилась в образі, який дуже нагадує Мортішу. Довга чорна сукня з червоним паском ідеально пасувала до блідого кольору обличчя та багряних вуст акторки. 

На прем’єру, щоб привітати ведучу з успішною робою, завітали безліч українських зірок: Юрій Горбунов, Катя Осадча, Олексій Душка та багато інших.

Ведучий програми «Їмо за 100» Олексій Душка назвав свої критерії, за якими Барбір і Мортіша схожі:

«Люда така стримана та цікава, а судячи з «Танців з зірками», ще й неймовірно сексуальна. А я вам скажу, що Мортіша – такою і є! Вона завжди виважена, чітко знає, чого хоче, і знає як подобатись чоловікам. Люда, мені здається, чудово гармонує з цим образом», – сказав ведучий.

Юрій Горбунов розповів, що перш за все проаналізував роль Людмили у дубляжі з погляду продюсера.

«Як чудово, що наші телеведучі та актори можуть реалізовуватися в такому плані. У свої кар’єрі я доволі багато озвучував мультфільмів, і це дуже гарний досвід: ти перевтілюєшся в образ персонажа, починаєш жити його емоціями, переживаннями і по-іншому дивишся на цей мультик. Голоси затверджує компанія-виробник, отже, якщо Люду взяли – вони з Мортішою чимось схожі. Мої голоси затверджували, наприклад, в Sony Pictures, Warner Bros. Pictures, Universal Pictures. І якщо твій голос збігається з характером персонажа, то це круто. Люда молодець», – прокоментував шоумен.

Ведучий програми «Життя відомих людей» Богдан Юсипчук зізнався, що для нього було несподіванкою, що Людмила Барбір озвучувала Мортішу:

«Це дуже круто, коли твої колеги озвучують персонажів і ти чуєш знайомі голоси в кінотеатрах. Я часто бачусь з Людмилою в офісі, але до останнього не знав, що вона озвучила Мортішу. Це для мене був надзвичайний сюрприз. Вона талановита акторка».

Також до дубляжної родини анімаційної комедії приєдналися інші українські зірки: Михайло Кукуюк, Сергій Нікітюк, Іра Кудашова та співачка Jerry Heil.

Також нагадаємо, що на прем'єру «Родині Адамсів» завітала ведуча Катерина Осадча у потойбічному образі. Її чоловік Юрій Горбунов аж перехрестився, побачивши дружину ТАКОЮ.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Людмила Барбір приміряла готичну роль із «Родини Адамсів»

Новини по темі