Марічка Падалко, Катерина Кухар та Ольга Сумська на презентації книги Мама встигне все

Зіркові матусі відвідали презентацію книги Мама встигне все

Зіркові матусі поділилися своїм унікальним досвідом і розповіли про те, як дати своїй дитині все найкраще.

Поділитися:

11 грудня в столичному ресторані Canadian Club пройшла презентація книги Анастасії Ігнатової Мама встигне все.

На фото: Анастасія Ігнатова

Ця книга стане справжньою помічницею молодим батькам. Адже в ній з любов'ю зібрані як корисні поради експертів, так і безцінний досвід зіркових матусь.

Автор Анастасія Ігнатова розповіла, що ідея книги-подруги виникла кілька років тому, коли сама Настя стала мамою. Всі ці роки вона спілкувалася з експертами, записувала унікальні інтерв'ю з досвідченими мамами і сама відчувала радості материнства — від першої посмішки доньки до її перших кроків і подальших етапів дорослішання. До слова, юна зірочка — дочка Анастасії Катя була співведучою святкової презентації.

На фото: Анастасія Ігнатова з донькою 

Як і її героїні, книга вийшла дуже яскравою і зворушливою. Перша частина містить практичні поради по догляду за малюком від народження до року. Далі йдуть інтерв'ю із зірковими матусями — Катериною Кухар, Марічкою Падалко, Ольгою Сумською та багатьма іншими. Завершує книгу цікавий і корисний розділ про вивчення іноземної мови з дітками.

На фото: Марічка Падалко

На фото: Катерина Кухар

На фото: Катерина Кухар з Олександром Стояновим і сином Тимуром

Книга-подруга може стати чудовим подарунком молодій сім'ї, яка планує малюка або вже святкує його народження. Буде вона корисною і тим, чиї дітки вже відсвяткували перші місяці життя. Адже в ній зібраний досвід і поради кращих професіоналів своєї справи: психолога Анни Кушнерук, педагога Олени Ігнатової, медика Юлії Савенко.

На фото: психолог Анна Кушнерук

На фото: педагог Олена Ігнатова

На фото: медик Юлія Савенко

Презентацію книги в новому затишному ресторані Canadian Club на бульварі Лесі Українки відвідали її героїні та співавтори: актриса Ольга Сумська, прима-балерина Катерина Кухар, телеведуча Марічка Падалко, психоаналітик Анна Кушнерук, прем'єр Національної опери Олександр Стоянов, дизайнер Христина Гусіна, видавець Іван Степурін, фотограф Наталія Горбаченко.

 На фото: Іван Степурін і Ольга Сумська

На фото: дизайнер Христина Гусіна

На фото: фотограф Наталя Горбаченко

Зіркові героїні поділилися своїм унікальним досвідом, розповіли про те, як дати своїй дитині все найкраще і як знайти баланс між кар'єрою і материнством. Усе можливо — вважають успішні та щасливі жінки. Головне — це любов до дітей і постійна робота над собою і сімейними відносинами.

На фото: Ведучі вечора Антон Середа і Катя Дубова

В рамках презентації книги також відбувся майстер-клас для дітей від флориста Олександри Галко. Малюки підготували сюрприз для своїх мам і в кінці вечора подарували їм букети з новорічною тематикою.

На фото: син Катерини Кухар та Олександра Стоянова Тимур та флорист Олександра Галко

 

Новини по темі