Місячне затемнення 28 жовтня: гороскоп на Повний місяць для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Місячне затемнення 28 жовтня
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Місячного затемнення та Повні у жовтні?

Поділитися:

Повня у жовтні 2023 буде дуже особливим днем, оскільки у цей день відбудеться Місячне затемненняЧого чекати всім знакам зодіаку на Місячне затемнення, розповіла астрологиня Анжела Перл. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Місячне затемнення у день Повного місяця 28 жовтня

Гороскоп на Місячне затемнення Овен

28 жовтня — Місячне затемнення у вашому другому домі, яке стосується вашого доходу та фінансових справ. Ця подія завжди розкриває реальну ситуацію і, навіть якщо ця правда не завжди подобається нам, вона допомагає нам краще зрозуміти обставини. Доведеться звернути увагу на теми доходів, витрат та самооцінки. Також враховуйте, що Уран, який знаходиться в вашому 2 домі, зараз ретроградний. Це може спонукати вас переглянути вашу фінансову ситуацію та цінності.

Гороскоп на Місячне затемнення Телець

28 жовтня - Місячне затемнення у вашому знаку, у вашому 1 будинку. Він керується Венерою. Вона буде дуже сильною у жовтні. Це найважливіше затемнення для вас у жовтні. Сильніше за інших відчують ті, у кого акцсендент у 5 градусах Тельця, або з 2 по 8 градусів Тельця, або ж планета в Тельці. Також, народжені 25 квітня (з 22 по 28 теж відчують). Воно вплине і самооцінку, і почуття, і кар'єру, та й загалом вашу особистість. Ви можете змінити прізвище, образ, стиль, імідж, плани тощо. 1й будинок пов'язаний із стосунками.

Гороскоп на Місячне затемнення Близнюки

Місячне затемнення 28 жовтня завершує коридор затемнень. Ця подія може закінчити якісь теми, прояснити ситуації і завершити цикли. Затемнення відбувається у вашому 12 домі. У цей період можливе позбавлення від чогось, закінчення певних подій або навіть подорож в ізольовані місця. Будьте обережні з особистою інформацією і секретами, оскільки вони можуть вийти назовні.

Гороскоп на Місячне затемнення Рак

28 жовтня — Місячне затемнення в одинадцятому домі принесе зміни у вашому оточенні та соціальній сфері. Це може включати завершення стосунків із деякими людьми і появу нових друзів. Подумайте про вашу мрію і про те, який наступний крок вам потрібно зробити, щоб рухатися вперед.

Гороскоп на Місячне затемнення Лев

28 жовтня Місячне затемнення у 10 будинку. Все що пов'язане з кар'єрою, роботою, професією, щось висвітиться, може змінитися мета в житті, те, чого хочете досягти, досягнення. Це також будинок статусу. Можливі новини про вагітність, шлюб, пропозицію руки та серця, розлучення. Можливо, доведеться ставити останню точку у сфері роботи. Місячне затемнення допоможе ухвалити важливе рішення, нові варіанти, покаже майбутнє.

Гороскоп на Місячне затемнення Діва

28 жовтня — Місячне затемнення в дев'ятому будинку подорожей та розширення горизонтів. Це може вказувати на те, що ви плануєте або вже готуєтеся до подорожі. Дев'ятий будинок також відповідає за міжнародні зв'язки, що може означати важливість зовнішньої комунікації та співпраці з іншими країнами. У цей період ви також можете зіштовхнутися з юридичними питаннями або судовими справами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСонячні та місячні затемнення 2023 року: точні дати та вплив

Гороскоп на Місячне затемнення Терези

28 жовтня Місячне затемнення в 8 будинку: це чужі або загальні гроші. Ви можете отримати спадщину, виплати, інвестиції. У вас виникнуть питання, пов'язані зі сферою краси і грошей. Затемнення може висвітлити питання грошей, кредитів. Ви можете поділити майно. Можливо повернення податків.

Гороскоп на Місячне затемнення Скорпіон

28 жовтня — Місячне затемнення в 7 будинку, у секторі кохання, партнерства та стосунків. Проясниться тема шлюбу чи розлучення. Укладете новий контракт. Найсильніше вплив затемнення відчують ті Скорпіони, в яких день народження з 25 до 31 жовтня.

Гороскоп на Місячне затемнення Стрілець

28 жовтня — Місячне затемнення в 6 будинку. Зверніть увагу на ваш режим, це сприятливий час попіклуватися про свій фізичний та ментальний стан, зробити детокс. Ви оновитеся в усіх сенсах. Варто покинути згубні звички. У вас зміниться рутина.

Гороскоп на Місячне затемнення Козоріг

28 жовтня — Місячне затемнення в 5 домі радості, дітей та задоволень. Відбудуться зміни в житті дітей. Ви повернетеся до дитячих захоплень. Варто порадувати себе.  

Гороскоп на Місячне затемнення Водолій

28 жовтня — Лунне затемнення у 4 будинку гороскопа. Торкнеться сфер місця проживання, нерухомості та вашого дому. Це може бути переїзд, купівля або продаж нерухомості, ремонт чи реорганізація вашого житла. Крім того, у період затемнення очікують зміни в сімейних стосунках: народження нового члена сім'ї або розлучення чи віддалення від родини.

Гороскоп на Місячне затемнення Риби

28 жовтня — Місячне затемнення в 3 домі спілкування. Зміните коло оточення. Родичі нагадають про себе новиною. Можлива зміна транспорту. Покупки техніки не уникнути. Набудете нових навичок. Будете складати іспит на професію. Переїдете до місця, де вже колись жили.

Новини по темі