Містер світу Богдан Юсипчук зізнався, чи вільне його серце

Новоспечений суддя Модель XL поділився особистим.

Поділитися:

Суддя реаліті Модель XL Богдан Юсипчук, який розповів, чим його вражають пишнотілі жінки, у прямому ефірі Сніданку з 1+1 поділився подробицями особистого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя проекту Модель XL знявся у гостросюжетному серіалі

«Моє серце зараз вільне, адже я не уявляю, яка дівчина витримає мій графік. Останніми днями на сон у мене було кілька годин, адже наразі я поєдную зйомки у проекті Модель XL, у серіалі Ментівські війни. Харків, який вийде цієї осені на телеканалі 2+2, а також незабаром розпочну роботу над одним повнометражним фільмом», - зізнався найгарніший чоловік світу за версією конкурсу Mister Sea World 2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містер світу Богдан Юсипчук розповів, як оцінюють "вихід у плавках" на чоловічому конкурсі 

Нагадаємо, Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич, Андре Тан та Богдан Юсипчук стали суддями нового сезону Модель XL, який вийде на телеканалі 1+1 вже цієї осені.

Богдан Юсипчук – 29-річний український актор театру та кіно. Народився у Києві у родині художників, дитинство провів у місті Косів. Закінчив школу гри на бандурі та фортепіано, відвідував тренування з вільної та греко-римської боротьби, де за довгі роки тренувань здобув звання кандидата в майстри спорту. Виконав ролі у стрічках Мухтар, Хазяйка та фільмі Тіні незабутих предків. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан заінтригував змінами в проекті Модель XL