Молодик 28 липня: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць від відомої астрологині

Новий місяць 28 липня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
Pixabay/Gam-Ol

Що чекати всім знакам зодіаку у день Молодика?

Поділитися:

28 липня починається новий місячний цикл. Новий місяць привносить свіжі енергії на наступний період і це дуже хороший період для починань, отримання нових знань та навичок, зміни діяльності, стилю, переоцінки цінностей, але є і ряд пересторог, що не можна робити у день Нового місяця.

Чого чекати всім знакам зодіаку на Новий місяць та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць від відомої астрологині Анжели Перл.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць 28 липня

Гороскоп на Молодик для Овна 

З 28 липня та до середини серпня Місяць в 5 домі любові, самовираження, можливі виграші в лотерею. 

Гороскоп на Молодик для Тільця

28 липня буде молодик. Це енергія дому, можливе повернення додому чи подорож до батьків. Наприкінці місяця у вас може з'явитись другий шанс поїхати кудись на роботу, емігрувати.

Гороскоп на Молодик для Близнюків

28 липня Юпітер подарує другий шанс (до 23 листопада) на створення групи однодумців, на створення бізнесу. Ви будете вивчати щось, щоб дуже круто стартонути з листопада. Останні дні липня пройдуть під з’єднанням Марса та Урана, що віщує несподіваності, втрати, дуже вибуховий союз. Щоб використати це як відкриті можливості, можна самостійно організувати певне волонтерство та зробити пожертви. Глобальна ситуація в світі може вплинути і на ваше життя. Можливе відкриття таємниці.

Гороскоп на Молодик для Рака

28 липня Юпітер піде у ретроградний рух до 23 листопада у 10 домі кар’єри, досягнень. Дасть другий шанс проявити себе в роботі, розширити бізнес, підготуватися до весілля, народження дитини. 28 липня Молодик принесе нові джерела дозодів, нові ціни на ваші послуги, можливий заробіток іншого порядка. Останній тиждень липня та перший тиждень серпня Марс воз’єднається в 11 домі з Ураном (планетою несподіванок) та з кармічним вузлом Раху, який все посилює, збільшує. Це може бути різка зміна планів на життя, абсолютно несподівана (або щось таке буде у друзів).

Гороскоп на Молодик для Лева

28 липня Юпітер у 9 будинку матиме ретроградний рух – подорож закордон, де були раніше або повернення з-за кордону. Навчання, освіта – знову спроба або повторення. 28 липня Молодик у знаку Лева – народження нової енергії, новий період у житті, нова людина, оновлення самої себе (імідж, ім'я, нове місце, нова робота). Задумане на цей Молодик може здійснитися в Повний місяць у знаку Лева (січень-лютий). Може розпочатися новий цикл життя, який дасть результат не одразу. Сильніше за інших відчують це народжені з 26.07 по 02.08.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: детальний прогноз по днях від популярної астрологині

Гороскоп на Молодик для Діви

 28 липня буде молодик у 12-му домі гороскопа. Це час для себе, для пізнання, відпочинку. Однак можливі й проблеми зі здоров'ям: може бути лікарня, операція. 

Гороскоп на Молодик для Терезів

28 липня Юпітер йде у ретро у 7 будинку партнерства – дає другий шанс! Початок проекту купівлі/продаж може затягтися до листопада, але це все вдало!Сильніше за інших відчують ті, у кого день народження 30 вересня - 5 жовтня. 

Гороскоп на Молодик для Скорпіона

8 липня Молодик в 10 Домі свідчить про нову роботу, нову сферу, нові навички.  Юпітер зупиниться в 6 Домі роботи і піде в ретроградному напрямку лр 23 листопада – може змінити ваш режим, покращити самопочуття (хороший час для профілактичних оглядів).

Гороскоп на Молодик для Стрільця

 28 липня буде молодик. Можуть почати змінюватися ваші цінності, можлива подорож за кордон. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Гороскоп на Молодик для Козерога

Місяць до 8-го дому входить 28 липня, там буде молодик. Буде надходження грошей із нового джерела. 28 липня Юпітер зупиняється і починає йти у ретроградному напрямку. Потрібно буде щось переробити, переглянути. Можливо, поїхати на малу батьківщину, в гості до батьків.

Гороскоп на Молодик для Водолія

28 липня, в Молодий місяць у вас може змінитися статус відносин. Оскільки Сатурн зараз є ретроградним, будьте обережні з усім, що стосується відносин. 28 липня також гарний день для угод. Юпітер у 3-му домі навчання дає Вам другий шанс здобути якусь спеціальність чи навички, піти вчитися.

Гороскоп на Молодик для Риб

28 липня в Молодий місяць дуже добре поміняти режим на кращий. Може з'явитися нове джерело доходів, нове замовлення, нові ідеї, як заробляти. Юпітер змусить вас переглянути ваші прибутки і як ви заробляєте.

Новини по темі