Як вплине на наше життя Молодик 29 червня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Новий місяць 29 червня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
freepik.com

Що чекати всім знакам зодіаку у день Молодика?

Поділитися:

Сьогодні, 29 червня, починається новий місячний цикл. Новий місяць привніс свіжі енергії на наступний період. Це хороший період для нових починань, отримання нових знань та навичок, зміни діяльності, стилю, переоцінки цінностей, але є і ряд пересторог, що не можна робити у день Нового місяця.

Що чекати всім знакам зодіаку на ближчий період часу та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць від відомої астрологині Анжели Перл.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць 29 червня

Гороскоп на Молодик для Овна 

З 29 червня до 13 липня Молодик впливатиме на справи Овнів з нерухомістю, переїздом, сімейними питаннями. 

Гороскоп на Молодик для Тільця

До 13 липня на Тельців чекає багато спілкування. Перші два тижні липня гарний час для того, щоби вести переговори, вивчати іноземну мову, опановувати нові навички.

Гороскоп на Молодик для Близнюків

До 13 липня діє енергія Молодика, що сприятливо для продажу непотрібного, для нових цін на свої послуги. В цілому наводити порядок у справах та позбавлятися зайвого можна до кінця серпня. Будуть йти і люди із вашого оточення. Можна взяти паузу, буде певне полегшення. Є шанс заробітку з далеких земель (онлайн). Можливі операції. 

Гороскоп на Молодик для Рака

З 29 червня Повня діє на Раків до 13 липня: фокус на ставлення до себе, пошук нового стилю, новий план на життя, ініціатива. Це особливо актуально для тих, у кого день народження до 10 липня. Для решти завершення та кульмінація процесів, отримання результату. 

Гороскоп на Молодик для Лева

З 29 червня до 13 липня Молодик у 12 домі буде тяготіти до внутрішнього самопізнання, завершення справ, визволення, очищення пространства. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: детальний прогноз по днях від популярної астрологині

Гороскоп на Молодик для Діви

29 червня був молодик у 11-му домі вашого гороскопа, енергія цього молодика діятиме аж до 13 липня. 11-й дім – це дім друзів, може з'явитися нове оточення, нові мрії та плани. 

Гороскоп на Молодик для Терезів

Місяць завершення (багато ретропланет), уповільнення. 29 червня Новий місяць у 10 домі діятиме до 13 липня. Нова робота, інформація по роботі, зміна керівництва, правил на роботі, нова пропозиція щодо кар'єри, вибрати нову мету та напрямок у роботі та кар'єрі. На початку липня бажання та питання – а куди далі розвиватися і в який бік. Нові клієнти та новий проект. Переїзд в інше місце та нові клієнти там. Нова сфера роботи. Репутація! Підтверджувати свою репутацію наново. Іспит або щоб дізнались ваше ім'я на новому місці. Представлятимете нову організацію або проект. 

Гороскоп на Молодик для Скорпіона

З кінця червня до 13 липня Молодик стимулюватиме шукати сенс життя, вивчати культури інших країн, можливі цікава зустріч з іноземцем.

Гороскоп на Молодик для Стрільця

Гарний місяць для завершення справ, але події можуть сповільнюватись. 29 червня молодик, який до 13 липня буде у 8-му дому фінансів. Це стосується чужих чи загальних грошей: стипендії, держпідтримки. Час, щоб бути гнучкими у плані фінансів, можливі серйозні покупки чи продажі. 

Гороскоп на Молодик для Козерога

29 червня молодик у 7-му домі вашого гороскопу, який діятиме до 13 липня. Це енергія співпраці, може з'явитися нова людина у вашому житті, нова співпраця, новий друг. 6 липня Марс входить до вашого 5-го дому. Можливий несподіваний поворот у плані кохання. Це можуть бути доленосні стосунки або короткий роман, який ви ніколи не забудете. Можлива вагітність. 

Гороскоп на Молодик для Водолія

На початку липня та до 13 числа у Водоліїв будуть основними теми роботи, побуту, здоров'я, режиму сну, щоденних обов'язків. Можливо, варто зайнятися своїм здоров'ям та відвідати лікаря, почати раніше вставати чи змінити свій режим харчування. Добре позбавлятися шкідливих звичок або пробувати нові види лікування старих хвороб. На роботі може з'явитись новий проект або просто новини про роботу. 

Гороскоп на Молодик для Риб

Початок липня для Риб дуже добрий період для завершення якихось справ, для отримання результатів того, що було раніше, або для підготовки до чогось, що буде вже у серпні, вересні. Перші два тижні діятимуть енергії Молодика 29 червня, аж до 13 липня. У вас будуть якісь справи, пов'язані з дітьми. Це може бути новина щодо вагітності. Дорослі діти Вас можуть здивувати чимось.

Новини по темі