Найкраща дата для укладання шлюбу та договорів у лютому 2022 року за нумерологією (коментує нумерологиня)

Нумерологиня розповіла про дві магічні дати лютого 2022 року.

Поділитися:

Українці масово подають заявки, щоб одружитися у лютому, адже саме цього місяця будуть дві магічні дати: 02.02.2022 та 22.02.2022. Про це повідомили у Міністерстві юстиції та наголосили, що більше пари хочуть одружитися саме 22-го числа. У РАГСи подали заявки на цей день понад 1100 заручених! Чи впливають магічні цифри на добру долю закоханих? У студії "Твій день" розповіла нумерологиня Валерія Бондар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астропрогноз на тиждень: на що звернути увагу знакам зодіаку у період ретроградного Меркурія

Чи буде щасливим шлюб, якщо укладати його 2 лютого? Валерія Бондар розповіла:

02.02, здавалось би, дійсно вважається гарною датою, тому що у нас висхідний Місяць та це ніби як благословляє на розпис. Але це середа, а вона знаходиться під керівництвом планети Меркурій. Меркурій, починаючи з 14 січня, знаходиться у своєму ретроградному стані. Тобто планета рухається не своїм нормальним темпом. Вона нас повертає до якихось перероблень, до того, щоб ми щось вдосконалили. Меркурій безпосередньо відповідає за укладання договорів та союзів. Тож всі проєкти, які розпочинаються в цей день, у тому числі й шлюб, не будуть довгими та стабільними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Меркурій у 2022 році: коли краще відкласти важливі покупки та підписання документів

Меркурій у такому положенні знаходиться до 4 лютого, а отже, за словами нумерологині, 22 лютого є більш вдалою датою для укладення шлюбу:

22.02.2022 дійсно дуже потужна дата, адже вона є дзеркальною. Такі дні називають датами-паліндромами. У цій даті шість двійок. Двійка — це вже число союзу, укладення договорів, отримання інформації, потужної інтуїції. Ще в цей день Сонце буде робити поєднання із зіркою Фомальгаут, та якщо дослівно почитати інформацію про цю зірку, то вона дає удачу, успіх, щастя в коханні та можливості починати нову справу. Звісно, ця дата однозначно є кращою по всім своїм характеристикам.

Дивіться астрологічний прогноз Ігоря Нехаєва на 2022 рік: