Наймодніші кольори осені 2018

Які кольори будуть у тренді восени 2018
@greenteanosugar

10 неймовірних відтінків, що будуть у тренді цього сезону.

Поділитися:

Інститут кольору Pantone представив 10 кольорів, які будуть у тренді у новому сезоні осінь-зима 2018-2019. Експерти кольору стверджують, що прагнули об’єднати класичні осінні кольори з новими насиченими. Дізнайтесь, які відтінки створять модну палітру цього сезону і натхненно міксуйте неперевершені осінні луки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модне взуття на осінь 2018

ЧЕРВОНА ГРУША 

Відтінок червона груша схожий на усіми улюблений колір марсала, проте все ж у ньому більше червоного, аніж бордового. Цей колір обере елегантна та витончена жінка, що впевнена у собі і хоче викликати захват.

@scandinavianfashions

ДОБЛЕСНИЙ МАК

Відтінок доблесний мак більш свіжий. Він зачаровує своїм затишком та експресією водночас.

@scandinavianfashions

СИНЯ ТУМАННІСТЬ 

Глибокий та космічний - такий відтінок синього дарує душевний спокій та впевненість. Такий колір обере мудра та елегантна жінка, яка знає, чого хоче від життя. 

@blaireadiebee

ЦЕЙЛОНСЬКИЙ ЖОВТИЙ 

Такий відтінок - момент екзотики на осінньо-зимовій палітрі. Він освіжає, дарує гарний настрій та чистоту думок. 

@gilochka

ОЛИВКА ДЛЯ МАРТІНІ 

Особливо ефектний вигляд такий відтінок матиме на красунях із смуглою шкірою. Відтінок оливка для мартіні вдало поєднується з білим та сірим кольорами. 

@blaireadiebee

ЧЕРВОНО-КОРИЧНЕВИЙ АПЕЛЬСИН 

Червоно-коричневий апельсин об'єднує в собі декілька базових кольорів і символізує саму осінь: пожовкле листя, останнє проміння сонця, жовтогарячі плоди. 

@scandinavianfashions

УЛЬТРАФІОЛЕТ

Цей відтінок підкорив модну індустрію у минулому сезоні і втримує свою позицію зараз. Яскравий та глибокий одночасно - елемент одягу у такому тоні безсумнівно приковуватиме погляди!

ПЕЛЮСТКА ШАФРАНУ 

Цей відтінок дуже близький до усіми улюбленого лавандового, однак у кожну пору року ми по-різному його сприймаємо. Навесні він "пахнув" свіжістю й квітучістю, а восени нагадує про наближення холоду. 

@dianagloster

СВІТЛО РАМПИ 

Такий холодний відтінок жовтого достатньо яскравий, однак все ж нагадує про наближення холодної пори. Зі світлом рампи модно міксувати монохромні луки.

@greenteanosugar 

ЗЕЛЕНИЙ КЕЦАЛЬ 

Такий глибокий та багатогранний колір ідеально поєднається з іншим модним відтінком - червона груша. 

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних модних трендів осені 2018