Наталія Могилевська та Влад Яма обрали схожі образи на Хелловін

Наталія Могилевська та Влад Яма обрали схожі образи на Хелловін | 1+1

Оце так збіг!

Поділитися:

Українські селебрітіз не перестають дивувати шанувальників неочікуваними образами на моторошне свято Хелловін. Нещодавно ми розповідали, у кого перевтілюватися зірки минулого року, а дехто встиг налякати мережу вже цьогоріч.

Так, Влад Яма з’явився у потойбічному образі на десятому містичному ефірі «Танців з зірками». Він обрав чорне вбрання і зробив акцент на мейкапі.  Хореограф постав перед глядачами з популярним на Хелловін макіяжем скелета.

Цікаво, що згодом співачка, переможниця «Танців з зірками» Наталія Могилевська також приміряла схожий образ. Світлиною, на якій артистка позує з мейком скелета, вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

«Хелловін наближається. Як вам такий образ? Страшно красиво?» – запитала співачка прихильників. 

Фото: instagram/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, у першому сезоні «Танців з зірками» артисти були партнерами, тому у них багато спільного. Донині вони не втомлюються ділитися своїми спогадами з шанувальниками. Так, Наталія Могилевська пригадала, за що дала ляпаса Владу, а той показав відео 12-річної давнини, на якому співає з виконавицею

Читай також інші матеріали про образи зірок на Хелловін:

1. MARUV у пікантному хелловінському образі пригріла на грудях змію

2. Як вдягнутись на Хелловін у стилі Біллі Айліш. Показала Ніна Добрев

3. Катерина Кухар прийшла на «Танці з зірками» зі своєю головою

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі