"Зі всього світу пишуть мені, що ми вже перемогли", — Наталя Островська підтримала українців і розповіла, як святкуватиме перемогу

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Наталя Островська підтримала українців і розповіла, як святкуватиме перемогу з колегами
Instagram/nataliostrovska

Наталя Островська впевнена, що незабаром Україна святкуватиме перемогу.

Поділитися:

Вже майже місяць триває повномаштабна війна росії проти України. Весь цей час провідні телеканали ведуть телемарафон UAразом. Ведуча ТСН Наталя Островська, разом з іншими ведучими 1+1, такими як Святослав Гринчук, Марічка ПадалкоСоломія Вітвіцька й Наталя Мосейчук теж веде об'єднані новини та тримає інформаційний фронт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jerry Heil у "Сніданку. Онлайн" розповіла, як перетинала кордон та про концерт в Польщі

Наталя розповіла, що зараз вона не вдома, адже мешкає в Ірпені, у якому зруйновані будинки російськими окупантами. Зазначає: як би не було складно, треба триматися.

Вже багато колег зі всього світу пишуть мені, що ми вже перемогли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хливнюк закликав російських військових здаватися у полон та кидати зброю: "Захопити вдалося кілька доріг, на яких вас палять, як бабусі листя восени чи навесні"

Наталя впевнена, що Україна обов'язково переможе у цій війні, яку розпочала росія, і ми усі повернемося додому:

Ми будемо проживати один із найщасливіших етапів. Переможемо заради Маріуполя, Харкова, Бучі, Ірпеня, усіх містечок та людей, які прийняли удар. Ми домовились з колегами провести виїзний випуск із сонячного міста на березі Чорного моря. Де саме це місто — дізнаєтесь обов'язково після нашої перемоги! Тримаймося разом!

Новини по темі