Названо продукти, які повинні бути на новорічному столі 2019

Продукти для Нового року 2019
Фото: unsplash.com

У рік Свині - без сала, ковбаси та шинки.

Поділитися:

Новий рік — особливе свято, тому над питанням про те, що повинно бути на столі при зустрічі 2019-го, варто замислитися заздалегідь. Господинею року стане жовта земляна Свиня. Астрологи дали поради стосовно меню для святкування Нового року.  

Свиня зарекомендувала себе, як ненажерлива та всеїдна тварина, тому новорічний стіл повинен бути багатим і насиченим різноманітними стравами. Але не обов’язково готувати безліч делікатесів, які вимагають професійних кулінарних навичок.

Щоб задобрити Жовту Свиню, на святковому новорічному столі повинні бути горіхи, фрукти, овочі та різні солодощі. Різноманітні рибні страви, або канапки з ікрою. Від зелені та різноманітних салатів символ прийдешнього року також не відмовиться. Головне не додавайте у салати шинку, сало та ковбасу.

Окрім традиційних новорічних страв, астрологи зазначають, що цьогоріч у святкове меню чудово впишуться різні крупи, тому буде доречним поставити в центрі столу мисочку з пшеницею або пшоном.

Що стосується напоїв, то в рік Свині варто віддати перевагу легким винам, шампанському й оригінальним домашнім коктейлям. Також можна приготувати глінтвейн, пунш або грог з додаванням ягід і фруктів, які так полюбляє символ прийдешнього року.

Фото: unsplash.com

Щодо м’яса, то на Новий рік 2019 можна приготувати різноманітні смачні страви з  птиці, яловичини чи баранини.

Фото: freepik.com

Найголовніше правило майбутнього свята - на столі в жодному разі не повинно бути страв зі свинини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт торта на Новий рік: Медовик

Новини по темі