Нові серії улюблених серіалів: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Моє чуже життя», з понеділка по п'ятницю о 15:45

Якщо заради кохання доведеться зректися сім'ї, який вибір буде зроблено? Дивіться нові серії улюбленого серіалу Моє чуже життя з понеділка по п'ятницю о 15:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:10

Поява запеклої суперниці може стати серйозною загрозою для Кесем. Не пропустіть нові серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«Жити заради кохання», з понеділка по четвер о 20:45

Стас погрожує Ані через гроші, які дівчата мають заплатити за наркотики. Він також планує підставити Вадима. Олександра зізнається Вероніці, що розповіла Маші, хто її справжня мати. Марія тікає з клініки разом з Дмитром. Тіма вирішив на якийсь час залишити Вероніку саму, аби вона вирішила, з ким хоче бути: з ним, чи з Вадимом. Дивіться нові серії з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна героїня серіалу «Жити заради кохання» про складнощі минулого, які вона переживала під час підготовки до ролі

«Міняю жінку», у понеділок о 21:45

У понеділок о 21:45 ми міняємо заморську казку на українські реалії. Не пропустіть найнеординарніший сезон шоу Міняю жінку вже у понеділок на телеканалі 1+1.

«Інспектор. Міста», у вівторок о 21:45

Калуш – одне з найрозвинутіших міст у Західній Україні. Володимир Остапчук викриє помилки, щоб розкрити прихований потенціал міста. Не пропустіть новий випуск проекту вже у вівторок о 21:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектор. Міста: мер Заліщиків стала таємним агентом проекту

«Світ навиворіт», у середу о 21:45

У середу Дмитро Комаров вирушить у кримінальні райони Ріо-де-Жанейро, ризикуючи своїм життям. Не пропустіть тревел-шоу Світ навиворіт у Бразилії у середу о 21:45 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров у Бразилії стане патрульним поліції

«Артистка», у неділю о 21:00

Сюжет розгортається навколо вихованки дитбудинку Ніки, роль якої виконала Дарина Легейда. Дівчина приїхала до Києва заради вступу на акторський факультет, але не змогла скласти вступні іспити. У пориві відчаю Ніка кидається під машину, за кермом якої режисер Ярославський, якого зіграв Станіслав Боклан. Чоловік рятує Ніку, і з часом між героями спалахують почуття. Щасливий Ярославський поспішає познайомити свою майбутню наречену з сином Іваном, навіть не підозрюючи, що вони вже знайомі і мають глибокі почуття один до одного. Ніка має обирати між справжнім коханням та відданістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП 6 фільмів про сімейні цінності

Новини по темі