Новий атмосферний кліп Бейонсе перенесе тебе до африканських джунглів (відео)

Бейонсе знялась у новому кліпі з 7-річною донькою (ВІДЕО) | Прем'єра | 1+1
GettyImages

Його хочеться передивлятися знову й знову. 

Поділитися:

Сьогодні, 18 липня, в Україні відбулася довгоочікувана прем’єра римейку культового мультфільму студії Disney «Король лев». Одну з головних ролей в оновленій анімаційній стрічці озвучила співачка Бейонсе — Налу, подругу Сімби. 

Утім, це не єдиний внесок зірки у створення картини. Вона також написала 19 саундтреків, деякі з яких виконала сама. Кліп на атмосферну композицію Spirit уже з’явився в мережі. 

Неймовірне музичне відео поєднало ефектні кадри дикої природи з анімаційними епізодами мультфільму. Бейонсе співає на тлі каньйону і водоспаду в розкішних різнокольорових образах. 

«Цей саундтрек — любовне послання Африці, і я хотіла переконатися, що ми змогли передати дух континенту, а не просто використати деякі звуки або показати свою інтерпретацію. Я хотіла, щоб відео вийшло автентичним.

Незвичайні звуки барабанів, пісні — це більше, ніж просто музика, тому що кожна пісня розповідає історію фільму, — поділилася співачка. 

Також участь у зйомках взяла донька Бейонсе та репера Jay-Z — 7-річна Блю Айві. Дівчинка і мама з’явились разом у парних образах на британській прем’єрі мультфільму.

Дивись новий кліп Бейонсе — Spirit онлайн просто зараз:

Більше гучних музичних прем’єр: 

1. Гаряча гонщиця Ріта Ора качає новим кліпом (відео)

2. Зухвала Майлі Сайрус презентувала свій найепатажніший кліп (відео)

3. У чоботах-панчохах і з величезним животом: Дружина Венсана Касселя жахнула епатажним кліпом 

4. А ви вже бачили найгарячіший кліп цього літа, який підкорює YouTube?

Новини по темі