Оля Полякова перевтілиться в арабську принцесу Жасмін

Оля Полякова зіграє принцесу з казки про Аладдіна | Ліга Сміху | 1+1

Учасники «Ліги Сміху» будуть жартувати на тему екранізацій відомих казок.

Поділитися:

У п'ятницю, 11 жовтня, о 20:25 телеканал 1+1 покаже другу ⅛ фіналу чемпіонату з гумору «Ліга Сміху».

На цьому етапі на сцені «Ліги Сміху» виступлять чотири команди: «30+», тренер якої Гарік Бірча, «Відпочиваємо разом» під керівництвом Станіслава Боклана, «Пішло-поїхало» з тренером Олею Поляковою, а також «Наш формат» і Юрій Ткач.

Цього разу команди будуть жартувати на тему екранізацій відомих казок. Так, глядачі побачать смішні інтерпретації за мотивами «Бременських музикантів», «Пригод барона Мюнхаузена», «Аладдіна» і «Аліси в Країні Див».

Першому тандему «30+» і Гарику Бірчі дісталася казка Братів Грімм і популярний мультфільм по її мотивам — «Бременські музиканти». Хлопці пофантазувати на тему, як виглядало б продовження улюбленого мультика, розігравши такі сценки, як весілля Трубадура і принцеси, знайомство зі сватами і виховання сина.

У сценці «Аладдін» Оля Полякова приміряє кілька незвичайних образів: чарівної лампи, лиходія Джафара і принцеси Жасмін. Також хлопці покажуть, як виглядали б профілі мультяшних героїв в Instagram. Наприклад, вовка з «Ну, постривай» і панди кунг-фу з однойменного мультика.

Тандему Юрію Ткачу і команді «Наш формат» дісталася казка «Аліса в Країні Див», де тренер виконав роль трохи потовстівшої головної героїні, яка потрапила в Україну.

Також учасники поборються в конкурсі пародій. Команди були вільні у виборі теми для цього змагання. Таким чином, глядачі побачать, як виглядала б група The Beatles, якби вона була створена в Україні, смішну пародію на українську групу Mozgi, а також своє бачення на програму «Аншлаг» і ведучого-кулінара Бориса Бурду.

Хто отримає найбільшу кількість балів, а хто покине цей етап, дивіться в ефірі телеканалу 1+1 11 жовтня, о 20:25. Не пропусти анонс: 

Більше новин: 

1. Чому Олена Кравець образилася на Олю Полякову

2. Тіна Кароль обирала учасників «Голосу країни» за новими правилами

3. Копія! Олена Кравець повторила образ Олени Зеленської

4. «Квартал 95» уперше показав пародію на Володимира Зеленського

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.