Олег Винник і його вовчиці, королева Полякова та інші сюрпризи «Вечора прем'єр з Катериною Осадчою»

Дивіться телеверсію грандіозного концерту 28 квітня на 1+1.

Поділитися:

10 квітня у Палаці «Україна» відбувся «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою». Цього разу в грандіозному концертному шоу взяли участь Олег Винник, МONATIK, Тіна Кароль, Оля Полякова, DZIDZIO, Злата Огневич, Андрій Хливнюк, Ivan Navi, KAZKA, Настя Каменських. А у VIP-партері біля сцени розмістилася ціла плеяда зіркових гостів.

«Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» – це завжди нові та несподівані номери від топових, найпопулярніших артистів країни. Тож відкрив концерт виступ Олега Винника, якому на сцені підспівував жіночих хор усіх поколінь. «Уперше на одній сцені Олг Винник та його вовчиці» – пожартувала Катерина Осадча, вітаючи артиста після виступу.

Оля Полякова представила свій новий сингл «Мадонна» – і поява епатажної артистки на конценрті відповідала назві прем'єри. У супроводі вартових та фрейлін артистка помпезно пройшла крізь весь зал на сцену, а позаду зірки балет в грандіозних костюмах ніс 18-метровий золотий шлейф.

На «Вечорі прем'єр» Полякова втілила свою давню мрію – заспівала власну пісню в спеціальному аранжуванні з елементами панк-року і підняла весь зал своїм фірмовим драйвом та нестримною енергією.

Улюбленець дітей DZIDZIO в цей вечір вийшов на сцену в супроводі школярок. Разом вони виконали пісню «Мучениці» – про учениць, які в школі думають зовсім не про навчання, а про вбрання, макіяж та хлопців. Яскравий костюм з принтом рудих котиків зробив з Дзідзьо справжнього «мімімі»-вчителя.

MONATIK влаштував на концерті наймасштабніше шоу: ведуча Катерина Осадча без перебільшення прокоментувала, що цей номер Дмитра міг би відкрити олімпійські ігри на будь якому стадіоні світу. Оркестр, хор, степісти, баскетболісти, фокусники та навіть соліст ансамблю Вірського – в грандіозній постановці Монатіка на головну пісню з його нового альбому Love It Rytm видовищні виступи змінювали один одного кожні 20 секунд.

А після виконання суперенергійного номеру з вражаючими танцями ведуча влаштувала Дмитру ще одне випробування: запросила на сцену колегу Дмитра з журі Танців з зірками Катерину Кухар і змусила парочку імпровізувати під ламбаду та гопак. Танцювальний експромт став справжнім хітом вечора і викликав овації.

Настя Каменських вже за доброю традицією презентувала на «Вечорі прем'єр» нову українську пісню. Минулого року її прем'єра «Тримай» стала справжнім народним хітом, тож цього року співачка, яка нині активно підкорює латиноамериканські чарти своїм треком Peligrosso, уперше заспівала чуттєву пісню «Обіцяю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських сколихнула мережу знімком у весільній сукні

У фіналі номера у співачки з'явилися справжні крила, а після виступу квіти їй понесли не тільки десятки глядачів, але й Олег Винник – букет білих троянд від головного секс-символа шоу-бізнесу став чудовим приводом просто на сцені поворожити на пелюстках – «любить чи не любить».

Тіна Кароль представила перше концертне виконання дуетної пісні «Безодня» з Андрієм Хливнюком та гуртом Бумбокс. Спільний кліп артистів з'явився усього кілька днів тому, тож саме глядачі «Вечора прем'єр» змогли першими оцінити, як звучить несподіваний тандем наживо.

Телеверсію концерту «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» глядачі зможуть побачити на Великдень, 28 квітня, в 21:00 на каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я дуже люблю секс - зізналася Наталія Холоденко