Олександра Заріцька та Юрій Мєшков прокоментували плітки про стосунки та конкуренцію з Лідою Лі (ВІДЕО)

Вечір латини та сенсаційних зізнань: поговоримо про інтриги за лаштунками шоу "Танці з зірками" з Олександрою Заріцьким, Юрієм Мєшковим, а також Лідою Лі!

Поділитися:

Вчора, в ніч латини, зірки відверто поділилися всіма своїми секретами. Однією з найвідвертіших зірок була фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька! Сьогодні вона, разом зі своїм партнером по танцях Юрієм Мєшковим завітала на шоу "Твій день" та розповіла всі деталі життя шоу "Танці з зірками" за лаштунками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий поцілунок на паркеті та пірсинг в грудях: хто вразив пристрастю у ніч Латини (відео)

Які емоції в Олександри та Юрія про вчорашній ефір? Розповіли:

Ну, це максимальний вихід із зони комфорту. Юрі дуже пощастило, у нього був шикарний костюм, я б із задоволенням з ним помінялася: я була б ковбоєм, а він був би дівчиною такою. А взагалі, емоції шикарні. У мене було безсоння, я заснула десь о шостій ранку, бо я сиділа і не розуміла, що відбувається взагалі.

Подейкують, що в Олександри та Юрія починаються романтичні стосунки, особливо після їх поцілунку на паркеті. Правда це чи ні? Пара прокоментувала:

Навіть друзі вже подейкують, ми просто не заперечуємо. Це такий проект, де може відбутися що завгодно. Ми просто пливемо за течією.

Дивіться відео танцю Олександри та Юрія, де видно відвертий костюм та поцілунок:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в четвертому ефірі

Як почувала себе Олександра Заріцька в такому пікантному костюмі? Пояснила:

Ви знаєте, я собою навіть трошки пишаюсь. Я дуже намагаюсь вживатись в кожну роль, яку мені пропонують. Я не з тих, хто ходить так в житті. Мені не дуже комфортно в цьому, але мені сказали задачу бути дівчиною, яка підкорює та висмоктує з партнера всю енергію – окей. Я просто вжилась в цю роль і неважливо, що на мені вдягнуто. Це акторська гра, треба зробити так, щоб тобі повірили.

Як батьки Олександри та Катерина Кухар відреагували на пірсинг в області грудей? Дівчина розповіла:

Катерина Кухар нічого не сказала, але я думаю, що вона сучасна жінка та все це розуміє, як і моя бабуся, як виявилось. Я дуже соромилась їй сказати, що у мене тут пірсинг. Ну, ми ж мали розповісти якийсь цікавий секрет. А про це ніхто не знав. Я, до речі, вже років 7 ходжу з цим пірсингом. Ви розумієте, мої тату та пірсинг – це якийсь прояв, і якщо у мене є якісь комплекси щодо моєї ваги, от якраз татуювання і пірсинг дають мені трохи впевненості. Я дуже завжди любила хлопців з татуюванням. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в четвертому ефірі (ВІДЕО)

Конфлікт двох молодих співачок на головному паркеті країни: що саме не поділили Ліда Лі та Олександра Заріцька? Олександра пояснила:

Ми дуже дружимо в житті, але на проекті ми домовились конкурувати, тому граємо в таку гру: дві суперниці. Ліда має дуже великі здібності й вона реально може виграти. Ми хвилюємось, хочемо теж виграти.

Та чи хвилюється Ліда Лі? "Твій день" зв'язався із конкуренткою Олександри за коментарем:

Саша, ти настільки була розкішна вчора. Ми стояли в голдрумі та пишались тобою, твоїм зовнішнім видом, танцем та сексуальністю! Ми ж коли переступаємо поріг павільйону, в нас починається жорстка конкуренція, ми це всі відчуваємо. Це правда, що ми дружимо в житті, давно знайомі. Але "Танці з зірками" – це серйозний проект, хочуть виграти всі. 

Дивіться відео вчорашнього виступу Ліди Лі та Олексія Базели: