Осадча, Мейхер, Кухар та інші: Комедія «Великі Вуйки» вражає «зорепадом»

Комедія «Великі Вуйки» вражає зірковим складом | 1+1

Довгоочікуваний серіал вийде на 1+1 вже у жовтні.

Поділитися:

14 жовтня о 21:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра 16-серійного комедійного серіалу «Великі Вуйки» виробництва «1+1 Продакшн» про пригоди гуцулів з «Останнього москаля» в Києві. На екранах, окрім вже відомих глядачеві героїв, з'явиться багато українських зірок у найнесподіваніших образах. Креативним продюсером проекту виступив Юрій Горбунов.

«Великі Вуйки» – це спін-оф рейтингової 2-сезонної комедії «Останній москаль». У новому серіалі гуцули з села Великі Вуйки – Іван (Юрій Горбунов), Штефко (Назар Задніпровський), Бодя (Володимир Ніколаєнко) та Василь Микитюк (Володимир Горянський) потрапляють у столицю та відкривають для себе особливості життя найбільшого українського мегаполіса.

За сюжетом комедії, делегація вуйок приїде до Києва, щоб потрапити на зустріч до Міністра інфраструктури та домогтися будівництва дороги в рідне село. Слідом за чоловіками вирушать до Києва й жіночі персонажі – дружина Боді Марійка (Наталія Корецька) та закохана в Штефка продавчиня Ірка (Лілія Ребрик).

Київ приготує для героїв неймовірні пригоди та випробування – вуйки розважаться на масових фестивалях, відкриють для себе модні молодіжні місця, заблукають у центрі та застрягнуть у заторі.

Також гуцули зустрінуться з новими персонажами. Ролі в серіалі отримали відомі українські зірки – Надія Мейхер, Катерина Осадча, Руслан Сенічкін, Дмитро Коляденко, Євген Кот, Фагот і Фоззі з гурту ТНМК, Катерина Кухар, Ігор Ласточкін і Михайло Поплавський. Так, Надія Мейхер зіграє нове кохання Івана Петрука, Катерина Кухар – ворожку, а Михайло Поплавський – поважного Міністра інфраструктури.

Серіал знімали влітку в Києві молоді українські режисери – Мітя Шмурак та Дмитро Маніфест. Зйомки проходили в самому серці столиці: на Андріївському узвозі, Річковому вокзалі, Хрещатику, Майдані Незалежності та Київському вокзалі. Продюсерами проекту виступили: Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Христина Шкабар. Креативні продюсери – Юрій Горбунов, Юлія Смичкова, виконавчий продюсер – Артем Стеценко, головний автор – Микола Куцик, сценаристи – Ярослав Стень, Богдан Гациляк і Олексій Приходько.

Дивись анонс серіалу:

Читай також інші матеріали про «Великі Вуйки»:

1. Катерина Кухар постане в несподіваній ролі у серіалі «Великі Вуйки»

2. Надія Мейхер і Юрій Горбунов зіграють закоханих у комедійному серіалі «Великі Вуйки»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.