Піппа Міддлтон вперше розповіла, як виховує свого первістка

Рідна сестра Кейт Міддлтон вперше розповіла про свого первістка
GettyImages

Сестра герцогині Кембриджської привчає малюка до активного способу життя.

Поділитися:

Минулого тижня сину Піппи Міддлтон та її чоловіка Джеймса Меттьюса, Артуру Майклу Вільяму, виповнилося 6 місяців. З цієї нагоди новоспечена матуся вперше після пологів дала інтерв’ю британському виданню Waitrose Kitchen, в якому поділилася подробицями виховання первістка.

Піппа зізналась, що обожнює спорт і активно тренувалася впродовж вагітності. Рідна сестра Кетрін Міддлтон обрала найкорисніший варіант для майбутніх матусь — плавання. Після народження сина вона невдовзі повернулася до занять у басейні. А за декілька місяців почала брати малюка з собою.

«Артур почав вчитися плавати в 4 місяці — це додало йому впевненості. Зараз йому 6 місяців, і плавання — одне з найулюбленіших його занять.

Плавання гарантує міцний денний сон, а рухи в воді покращують травлення дитини.

Також Піппа Міддлтон пояснила, чому сама надала перевагу плаванню.

«Приємно усвідомлювати, що вправи у воді безпечні під час вагітності. На відміну від більшості інших видів спорту, вам не потрібно щось змінювати на тренуванні. Можна плавати хоч кожного дня аж до кінця третього триместру, тільки не варто перевтомлюватися».  

Нагадаємо, тривалий час після народження сина Піппа не давала інтерв’ю і не відвідувала світських заходів. Свій перший офіційний вихід після пологів сестра Кейт здійснила лише минулого місяця.

Більше про первістка Піппи Міддлтон та Джеймса Меттьюса дізнаєтеся з відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Вільям і Кейт Міддлтон прогулялися в парку з дітьми (фото)

Новини по темі