Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Пиріг Зебра: рецепт

фото пирога Зебра
Простий рецепт, який годиться навіть для мультиварки.

Пиріг Зебра готується за принципом торта з такою ж назвою, але не змащується кремом. Смачний і гарний пиріг покращить настрій вашим рідним. Оригінальний зовнішній вигляд пирога Зебра завжди робить його прикрасою столу, а чудовий смак нікого не залишить байдужим. Приготувати цей пиріг зовсім не складно.

Зберігайте собі цей простий рецепт пирога Зебра.

 

Вам знадобиться:

Цукор - 250 г

Борошно - 250 г

Яйця - 4 шт.

Сметана - 200 г

Вершкове масло - 100 г

Какао - 2 ст. л.

Сода (гашена оцтом) - 0,5 чайної ложки

 Волоські горіхи - за смаком

Як готувати:

1. Міксером ледь-ледь збити яйця з половиною цукру, окремо цукор, що залишився збити з розм'якшеним маслом.

2. З'єднати все разом, додати сметану, перемішати, додати борошно.

3. До всієї суміші додати соду, погашену оцтом, перемішати.

4. Тісто розділити на 2 рівні частини, в одну додати какао і перемішати.

5. Форму змастити вершковим маслом і викладати туди по черзі біле і темне тісто : дві ложки темного тіста, потім в середину акуратно викласти дві ложки білого, - так чергувати.

6. Малюнок робиться ножем - проводимо смужки від краю протвені до середини.

Відправляйте пиріг у духовку розігріту на 180 градусів. Випікайте 40-45 хв. Запашний і красивий пиріг -готовий. Такий смачний пиріг неможливо залишити на завтра.

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простий рецепт пирога з яблуками

 

2018-11-02
Новини
Новини